Kedves Látogatónk! Telefonos ügyfélszolgálatunk 2024. január 2-tól lesz újra elérhető.
Online megrendelését weboldalunkon az ünnepek alatt is bármikor leadhatja. Kellemes Ünnepet kíván az UDOOR csapata!

Nehéz a fürdőkádba be- és onnan kiszállni? Meglévő fürdőkádjára ajtót építünk!
Ügyfélszolgálat: H-P: 8:00-17:00
Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll! Annak másolása, továbbpublikálása és sokszorosítása szigorúan tilos, szerzői jogokat sért és azonnali eljárást von maga után! UDOOR fürdőkádajtó. Minden jog fenntartva 2010-2022 Az UDOOR fürdőkádajtó iparjogvédelmi oltalom alatt áll.
Nehéz a fürdőkádba be- és onnan kiszállni? Meglévő fürdőkádjára ajtót építünk!
Ügyfélszolgálat: H-P: 8:00-17:00

Előzzük meg a fürdőszobai baleseteket!

A háztartási balesetek jelentős része a fürdőszobában és különösen a kádban, vagy annak környékén történik. A legtöbb háztartásban épp a fürdőszoba a legzsúfoltabb. Mosdókagyló, kád, mosógép, centrifuga, esetleg a WC is osztozik a kis területen, így ez a helyiség balesetveszélyesebb a többinél. Szerencsésebb esetben egy-két lila folttal, zúzódással, vagy ficammal megúszhatjuk, de sajnos komolyabb sérülések, csonttörések, sőt koponyasérülések is nagy eséllyel bekövetkezhetnek.

Balesetmegelőzés a fürdőszobában

Az ilyen jellegű balesetek nemcsak sok fájdalmat okoznak az elszenvedőjüknek, de a rehabilitáció akár hónapokig is eltarthat, mely sokszor jelentős költségekkel járhat és külső segítséget (pl. családtag, házi ápoló) is szükséges lehet bevonni. A baleseteknek legjobban az idősebbek, kisgyerekek és nehezen mozgó emberek vannak kitéve. 

A fürdés közben a legnyaktörőbb mutatvány mindenképpen a kád magas oldalfalának átlépése, sokak számára ez akár lehetetlenné is válhat. A tisztálkodó szerek, a kifröccsenő víz síkossá tehetik a kádat és a kád környékét, ezzel még inkább megnehezítve a biztonságos be- és kiszállást. Ebben a helyzetben nem csak egy elcsépelt mondás, hogy a bajt könnyebb megelőzni. Amennyiben épp építkezés vagy felújítás előtt áll, érdemes olyan csúszásmentes burkolatokat, kapaszkodókat választani, amik már biztonságosabbá teszik a fürdőszobai színteret, de nem lehetetlen feladat a már meglévő fürdőszoba akadálymentesítése sem.

Az UDOOR fürdőkádajtó egy olyan innovatív megoldás, amely jelentősen hozzájárul a fürdőszobai balesetek megelőzéséhez. Az ajtó alacsony belépési magasságot biztosít, így könnyen és biztonságosan léphetünk be, valamint ki a kádból. Ennek köszönhetően minimalizálható a csúszás vagy az elesés veszélye a fürdés során. Az alacsony belépési küszöb megkönnyíti az időseknek és a mozgáskorlátozottaknak a kádba való bejutást, és növeli a biztonságérzetüket.

Az UDOOR fürdőkádajtó további előnye, hogy nem igényel nagy bontási vagy átépítési munkálatokat a fürdőszobában. A meglévő fürdőszoba gyorsan és egyszerűen átalakítható a kádajtó beépítésével. Ezáltal minimalizálható a kellemetlenség és a költségek is, amelyek általában együtt járnak a hagyományos fürdőkád lecserélésével vagy a teljes fürdőszoba átépítésével.

Az UDOOR fürdőkádajtó kialakításánál a biztonság és a funkcionalitás volt a fő szempont. A tartós anyagokból készült ajtó masszív és strapabíró, biztosítva a hosszú élettartamot és a megbízható használatot. Emellett a kádajtó vízzáró és csúszásmentes tömítéssel van ellátva, hogy még nagyobb biztonságot nyújtson fürdés közben.

Fontos kiemelni, hogy az UDOOR fürdőkádajtó nem csak a korlátozott mozgékonyságú emberek számára jelent előnyt. Az alacsony belépési magasságú ajtó mindenki számára könnyedén hozzáférhetővé teszi a kádat, kortól és testi adottságoktól függetlenül. Ezáltal a fürdés élménye kellemesebbé válik, és növeli a fürdőszoba használhatóságát az egész család számára.

Összességében az UDOOR fürdőkádajtó jelentős előrelépést jelent a fürdőszobai biztonság terén. Az alacsony belépési magasságú ajtóval minimalizálható a csúszás, az elesés és a sérülések veszélye. Emellett a gyors beépítés és a tartós kialakítás hozzájárul a felhasználók kényelméhez és a hosszú távú használhatósághoz.

Ha Ön is szeretné a fürdőszobáját biztonságosabbá tenni, és egy innovatív megoldást keres a balesetek megelőzésére, érdemes fontolóra vennie az UDOOR fürdőkádajtót. Ez a modern és praktikus ajtó lehetővé teszi a gyors, egyszerű és biztonságos átalakítást, amely minden családtag számára nyugodt és kellemes fürdési élményt biztosít.

Az UDOOR segít ha nehézkes a fürdőkád használata

Otthonápolás, biztonságos fürdetés

Sok esetben, amikor egészséges az ember, meg sem fordul a fejében, hogy vannak olyan váratlanul…

UDOOR Fürdőkádajtó akadálymentesítés műtét előtt után

Akadálymentesítés műtéti beavatkozások után, rehabilitáció idején

A legtöbb mozgásszervi probléma, de bizonyos idegrendszeri megbetegedések esetén is nehézkessé és kockázatossá válhat a…

Balesetmegelőzés a fürdőszobában

Előzzük meg a fürdőszobai baleseteket!

A háztartási balesetek jelentős része a fürdőszobában és különösen a kádban, vagy annak környékén történik.…

Tisztálkodás mozgásszervi betegségek esetén

Fájó végtag, ízületi, reumatikus panaszok? Ezek valamelyikével küzd? Mozgásszervi megbetegedések esetén fájdalmas és kockázatos lehet…

Segíthetünk továbblépni?

Adja le UDOOR fürdőkádajtó rendelését weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat hétköznap 8-17 óra között.
Krisztina, UDOOR ügyfélszolgálati munkatárs
Adja le UDOOR fürdőkádajtó rendelését weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat hétköznap 8-17 óra között.
András, UDOOR ügyfélszolgálati munkatárs
Adja le UDOOR fürdőkádajtó rendelését weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat hétköznap 8-17 óra között.
Adrienn, UDOOR ügyfélszolgálati munkatárs
Megrendelés06 1 5 333 111