Kedves Látogatónk! Telefonos ügyfélszolgálatunk 2024. január 2-tól lesz újra elérhető.
Online megrendelését weboldalunkon az ünnepek alatt is bármikor leadhatja. Kellemes Ünnepet kíván az UDOOR csapata!

Nehéz a fürdőkádba be- és onnan kiszállni? Meglévő fürdőkádjára ajtót építünk!
Ügyfélszolgálat: H-P: 8:00-17:00
Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll! Annak másolása, továbbpublikálása és sokszorosítása szigorúan tilos, szerzői jogokat sért és azonnali eljárást von maga után! UDOOR fürdőkádajtó. Minden jog fenntartva 2010-2022 Az UDOOR fürdőkádajtó iparjogvédelmi oltalom alatt áll.
Nehéz a fürdőkádba be- és onnan kiszállni? Meglévő fürdőkádjára ajtót építünk!
Ügyfélszolgálat: H-P: 8:00-17:00

Gyakran Ismételt Kérdések

Minden, amit az UDOOR-ról tudni érdemes

Amit az UDOOR-ról tudni kell

 • Mi az UDOOR?
 • Milyen típusú kádba építhető be?
 • Beépítés után nem folyhat?
 • Milyen irányba nyílik?
Ugrás a válaszokhoz

Megrendelési információk

 • Mennyibe kerül? Mi tartozik az árba?
 • Hogyan tudom megrendelni az UDOOR-t?
 • Milyen fizetési módok vannak?
 • Kell előleget fizetnem?
Ugrás a válaszokhoz

A telepítésről

 • Nekem kell szerelőt találnom hozzá?
 • Mennyi ideig tart a beépítés?
 • Mekkora zajjal jár a telepítés?
 • Mennyire megbízhatóak a telepítők?
Ugrás a válaszokhoz

Ápolás, garancia

 • Hány év garanciát vállalnak?
 • Mi garantálja a minőséget?
 • Hogyan tisztítható a fürdőkádajtó?
Ugrás a válaszokhoz

Videós segédlet

Rövid videók segítik megérteni az UDOOR használatát. Készüljön fel az egyszerű kezelhetőségre és használatra.
Zuhanyzás
Kádfürdőzés
Nyitás, zárás
Belépés, kilépés
A záródás
Tisztítás
A legkisebbek
Házi kedvenceink

Amit az UDOOR-ról tudni kell

Mit jelent a fürdőkádajtó? Mi az az UDOOR? 

Egy speciális módszerrel a már meglévő fürdőkádjára nyílást vágunk, majd oda egy vízzáró fürdőkádajtót építünk be.

A fürdőkádajtó megkönnyíti és biztonságossá teszi a fürdőkádba történő be- és kiszállást. A fürdőkádajtó segítségével a család minden tagja használhatja a kádat fürdésre és zuhanyzásra egyaránt.

A fürdőkádajtó beépítése mindössze 1 napot vesz igénybe és sokkal kisebb befektetést jelent,  mintha zuhanyzóra cserélné fürdőkádját. 

Az UDOOR© fürdőkádajtó szinte minden típusú fürdőkádba beépíthető, ezt jelenti az UDOOR név  = univerzális ajtó.

Mekkora lesz a belépési szint az átalakítást követően?

A várható fellépési magasság, a fürdőkádajtó elhelyezése és nyitási iránya minden fürdőkád esetén eltérő. Ezen jellemzőket a kád elhelyezkedése a kád beépítési magassága és geometriája határozza meg.
Amennyiben előzetesen szeretné megtudni a javasolt nyitási irányt, elhelyezést és a várható fellépési magasságot úgy kérje munkatársaink segítségét a beépítési folyamatot megelőzően.

Miért előnyösebb a fürdőkádajtó a zuhanyzós fürdőszoba helyett?

Az UDOOR fürdőkádajtó számtalan előnnyel rendelkezik:

 • Az átalakítás mindössze 1 napot vesz igénybe
 • Sokkal költséghatékonyabb, mint az egész fürdőszoba átalakítása
 • Nem jár nagy kosszal, minden törmeléket és koszt feltakarítunk a munka után
 • A fürdőkád megőrzi kettős funkcióját, tehát továbbra is használható fürdésre és zuhanyzásra is
 • Nem kell szakembert keresnie, mert a fürdőkádajtót saját kollégáink építik be
 • Amennyiben nehezen mozgó, vagy idősebb családtagunknak segíteni szeretnénk a tisztálkodás során, úgy könnyen hozzáférhetünk anélkül, hogy vizesek lennénk a fürdetés során a kád oldalfalának folytonosságának és vízelvezetésének köszönhetően.

Folyhat a kád a beépítés után? Eláztatom majd az alsó szomszédot?

A fürdőkádajtó tökéletesen vízzáró két okból kifolyólag is:

 • Az ajtó befelé nyílik, a víznyomás miatt lehetetlen, hogy használat közben véletlenül kinyíljon
 • A fürdőkádajtó rögzítése szintén egy speciális anyaggal történik több lépésben, mely biztosítja a kellő stabilitást és a hosszú távú tökéletes vízzárást. A kád alá sem folyik ki víz a masszív rögzítésnek és vastag szigetelésnek köszönhetően, így a szomszédunknak sem kell tartani az elázástól.Az UDOOR fürdőkádajtó kiválóságára a legjobb bizonyíték a 13 éves múlt, mely során egyetlen alkalommal sem tapasztaltak ügyfeleink tömítési gondot. A fürdőkádajtó alapanyaga hőálló, így a forró víz hatására sem vetemedik, megőrzi vízzáróságát. A fürdőkádajtók vízzárását és biztonságtechnikai megfelelőségét az ÉMI-TÜV SÜD KERMI osztálya is tanúsítja.

Csak zuhanyzásra fogom tudni a kádat használni a telepítés után?

A 100%-os vízzárásnak köszönhetően a fürdőkádja megőrzi kettős funkcióját, továbbra is nyugodtan használható kádfürdőzésre, vagy zuhanyzásra.

Milyen típusú fürdőkádba lehet beépíteni a fürdőkádajtót?

Az UDOOR fürdőkádajtó szinte minden típusú kádba beépíthető, akár zománcozott, öntöttvas, lemez vagy műanyag (akril) alapanyagú kádról van szó. A megrendelés során ügyfélszolgálatunk minden esetben egyezteti Önnel a fürdőkád anyagát és formáját, hogy pontos választ tudjanak adni a beépítéssel kapcsolatban.

Asszimetrikus/sarokkádam van. Itt is megvalósítható az UDOOR beépítése?

Igen, az UDOOR fürdőkádajtó beépítése ezekben az esetekben is lehetséges.
A https://furdokadajto.com/referencia/ oldalunkon megnézheti hol valósult már meg az UDOOR.

Panel típusú fürdőszoba esetén is megvalósítható a fürdőkádajtó beépítése?

Panel típusú épületek esetén hagyományos esetben haladhat fűtéscső/regiszter a fürdőkád elejénél. Ezt általában lemez, fa vagy gipszkarton előlap takarja. A fűtéscső átalakítása vagy kiiktatása szükséges lehet ezekben az esetekben, amennyiben az a fürdőkádajtó elhelyezését az akadályozza. Célszerű első körben a társasház gondnokánál vagy közös képviselőjénél érdeklődni a fűtéscső elhelyezkedésével kapcsolatban amennyiben tanácstalanok vagyunk annak elhelyezkedését illetően. A fűtéscső átalakítására célszerű ügyfélszolgálatunkon külön ajánlatot kérni vagy a társasház megbízott fűtésszerelőjét vagy a távhőszolgáltató szakembereit igénybe venni.

Műanyag/fa/gipszkarton/lemez előlapja van a fürdőkádamnak. Ebben az esetben is megoldható a fürdőkádajtó beszerelése?

Igen, megoldható, Először azt szükséges megállapítanunk, hogy mennyire stabil a fürdőkád jelenlegi előlapja. Amennyiben stabilan van rögzítve, úgy megvalósítható előlap csere nélkül is a fürdőkádajtó beépítése. Gyakori eset azonban, hogy fém lemez előlapja van a fürdőkádnak mely a legtöbb esetben cserére szorul, ugyanis az a kivágást követően nem alkalmas a fürdőkádajtó beépítésére. Ezekben az esetekben vastag, fényes felületű műanyag előlappal látjuk el a fürdőkád elejét. Ennek költségéről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Alakos/testformázott/könyöklős - kapaszkodós a fürdőkádam belső alakja. Ebben az esetben is megvalósítható a beépítés?

Igen, hiszen a fürdőkádajtó belső részét a kád belső formavilágára szabjuk, hogy az tökéletesen illeszkedjen a kád alakjához. Egyszerű példával élve, ahogyan a szabó a ruhadarabot, úgy a beépítést végző a fürdőkádajtót úgy alakítja a kád belső világára és olyan lesz a végeredmény, mintha a fürdőkád gyárilag ajtóval készült volna.

Ülőkád/sarokkád/hidromasszázs kád esetén is megvalósítható a fürdőkádajtó beépítése?

Méret és műszaki megoldás kérdése, hogyan kezeljük az ilyen helyzeteket. Gyakorlott kollégáink előzetesen tájékozódnak annak sorsával kapcsolatosan. Vannak esetek amikor egyáltalán nem szükséges azok kiépítése, visszafalazása, betétezése, de ha mégis szükséges, úgy azt tökéletes minőségben igyekszünk statikailag erősíteni, csempézni, fugázni. Ha rendelkezésre áll tartalék csempe akkor azzal oldjuk meg a visszaépítést, de ha nincsen, úgy fehér színű burkolólapokkal borítjuk a kád oldalfalán található belépőt. A belépő, falazat kiegészítéssel kapcsolatosan előzetesen kérje munkatársaink tanácsát és ajánlatát.

A mosógép szennyvízkivezetése a kádba folyik. Ez problémát okoz?

Nem, a mosógép szennyvízkivezetése továbbra is folyhat a fürdőkádba, a kádajtót ugyanis nem károsítja, a mosógép szennyvize. Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy mosáskor a fürdőkádajtó mindenképpen bezárt állapotban legyen.

Hogyan nyílik a fürdőkádajtó? Mennyire nehéz a használata?

A fürdőkádajtó tervezése során fontos szempont volt az egyszerű kezelhetőség, használat, ezért könnyen és egyszerűen nyitható zárható a fürdőkádajtó. Ahogyan az a videónkon is látható, a zárat oldalirányba elhúzzuk, majd egyszerűen nyitható az ajtó. A zárás során egyszerűen behajtjuk az ajtólapot, a zárszerkezet automatikusan reteszelődik.

Miből készül a fürdőkádajtó? Hol gyártják?

A fürdőkádajtó alapanyaga első osztályú mind mechanikai, mind esztétikai szempontból. Színe hófehér, felülete tükörfényes, tömör, masszív műkerámia, mely magas hőállósággal rendelkezik, így a forró víz hatására sem vetemedik, megőrzi vízzáróságát, anyaga UV stabil, így nem színeződik el az évek során. 

A fürdőkádajtó Magyarországon készül, így hazai munkaerőnek köszönhetően gyártjuk és telepítjük a fürdőkádajtókat, egyedi gyártásban.

A fürdőkádajtók vízzárását és biztonságtechnikai megfelelőségét az ÉMI-TÜV SÜD KERMI osztálya is tanúsítja.

Milyen irányba nyílik a fürdőkádajtó? Mi határozza meg a nyitási irányt, elhelyezést?

Mindig a helyszíni körülmények, például mosdókagyló, wc, mosógép, csaptelep, bojler, gázkazán, ülőke helye, kapaszkodó elhelyezkedése határozzák meg a fürdőkádajtó nyitási irányát és elhelyezését. Amennyiben előzetesen szeretné megtudni a javasolt nyitási irányt, elhelyezést és a várható fellépési magasságot úgy kérje ügyfélszolgálatunk segítségét a beépítési folyamatot megelőzően.

Árulnak egyéb fürdőszobai kiegészítőket?

Igen, fürdőkádajtó megrendeléséhez egyéb kiegészítőket is árulunk, melyekkel még biztonságosabbá teheti fürdőszobáját, például kapaszkodó, vagy fürdőkád pad. Tekintse meg ezeket itt: https://furdokadajto.com/hasznos-segedeszkozok/

Megrendelési információk

Mennyibe kerül a fürdőkádajtó? Mi tartozik az árba?

Három típusú UDOOR fürdőkádajót gyártunk, az árakról itt tájékozódhat: link

Az ár minden esetben magában foglalja az:

 • ÁFA összegét
 • A fürdőkádajtó beszerelését az ország bármely pontján
 • A garancialevéllel igazolt 10 éves garanciát

Hogyan tudom megrendelni az UDOOR fürdőkádajtót?

A fürdőkádajtót itt, weboldalunkon tudja megrendelni, vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon. Az online rendelés nagyon egyszerű, az alábbi oldalon: link válassza ki az Önnek leginkább megfelelő UDOOR termékvariációt, majd kattintson a Megrendelés gombra. Ezután adja hozzá a kiválasztott kiegészítőket, töltse ki a számlázási és (amennyiben eltérő) a telepítési címet, válassza ki a fizetési módot és a Megrendelés leadása gombra kattintva véglegesíti a megrendelést. 

Telefonos ügyfélszolgálatunk ezután hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessék a telepítés időpontját, egyeztessék a technikai részleteket és megválaszolják az esetleges kérdéseket.

Mikor és hogyan tudok fizetni? Kell előleget fizetni?

Előleget nem kérünk, a telepítés előtt Önnek semmit nem kell fizetnie, az elszámolás mindig utólag történik. Két fizetési mód közül választhat:

 • Készpénzben a helyszínen
 • Bankkártyával a helyszínen

A fürdőkádajtó telepítéséről

Nekem kell szerelőt találni, aki beszereli az UDOOR-t?

Nem, a fürdőkádajtó ára magába foglalja a beszerelés teljes költségét is. Saját, megbízható szakember csapattal dolgozunk, akik az UDOOR szakszerű beépítésén felül a fürdőszoba tisztaságára is ügyelnek és minden esetben feltakarítanak a telepítés után.

Mennyi ideig tart a fürdőkádajtó beépítése?

A beépítés mindössze 1 munkanapot vesz igénybe és a beépítés után nem marad por és kosz. A fürdőkád másnap, a 24 órás rögzítési idő elteltével újra használható.

Mekkora zajjal jár a telepítés?

A munkavégzés során elektromos szerszámokkal dolgozunk, melyek használata során zaj keletkezik. A fürdőszoba ajtaját a telepítés alatt zárva tartjuk és igyekszünk minél kevesebb kellemetlenséget okozni Ön és a szomszédai számára számára. Amennyiben társasházban lakik, a fürdőkádajtó beépítése előtt érdemes előre tájékoztatni a lakóközösséget a lépcsőházba kihelyezett kiírással.

Mennyire megbízható a szerelést végző szakember?

Alapfilozófiánk, hogy minőségi munkával, tökéletes, összehangolt csapatmunkával, megfelelő empátiával érjük el az ügyfeleinket. Ennek megfelelően az ügyfél elégedettségért, a csapatért – egymásért és az elvégzett munkánkért teljeskörű felelősséget vállalunk. Kollégáink több éves tapasztalattal, kellő empátiával és, erkölcsi bizonyítvánnyal állnak az ügyfeleink rendelkezésére. Cégünk ÉMI-TÜV SÜD minőségbiztosítással rendelkezik, megy auditálja a gyártási folyamatot. Fontos számunkra, hogy minden egyes ügyfelünk hálával és köszönettel gondoljon ránk a fürdőkádajtó használatakor.

Ápolás, garancia

Hány év garanciát vállalnak az UDOOR fürdőkádajtóra? Mi garantálja a munka minőségét?

A fürdőkádajtóra és a beépítésére 10 év garanciát vállalunk. Ez nem azt jelenti, hogy a fürdőkádajtó csupán 10 évig használható, ugyanis a fürdőkádajtók szolgálatát hosszú távra terveztük. Ezt bizonyítja, hogy az ajtó 20 000 nyitás-zárás ciklusra lett tesztelve, az ÉMI-TÜV SÜD KERMI osztályán, mely során a tömítettséget is vizsgálták és a fürdőkádajtó minősítést szerzett. A fürdőkádajtó beépítését követően, átadáskor számlát, írásos használati útmutatót és garancialevelet nyújtunk át a megrendelő részére.

Hogyan tisztítható a fürdőkádajtó?

A felület sima és fényes, így könnyen tisztítható, viszont javasoljuk a kíméletes és rendszeres tisztítást. A kíméletes tisztításra, zsíroldásra mosogatószert, sampont ajánlunk, majd tisztítást követően a nedves felületeket érdemes szárazra törölni, így a fürdőkádajtó hosszú éveken keresztül megőrzi szépségét és fényét. 

Ugyanez vonatkozik a fürdőkád tisztítására is, ugyanis tapasztalatunk szerint a kád zománcozását az erős tisztítószerek károsítják hosszú távon. Kerüljük az erős, maró hatású savas, lúgos, klórtartalmú és szemcsés tisztítószerek használatát. A pontos kezelési és tisztítási útmutatást írásban és szóban az átadást követően beszéljük meg a megrendelővel.

Minden esetben javasoljuk, hogy kérje szakértő tanácsát és az egészségi állapotnak megfelelően mérje fel, hogy a UDOOR fürdőkádajtó megfelelő-e az Ön jelenlegi/jövőbeli élethelyzetéhez és egészségi állapotához. A megrendelő kizárólag saját felelősségére választja akadálymentesítésre az UDOOR fürdőkádajtót, cégünk nem vállal felelősséget az Ön jelenlegi/jövőbeli élethelyzetének és egészségi állapotának felmérésére. Az összes termékinformáció, termékelőny és ajánlás kizárólag útmutatásként szolgál.

Segíthetünk a döntésben?

Adja le UDOOR fürdőkádajtó rendelését weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat hétköznap 8-17 óra között.
Krisztina, UDOOR ügyfélszolgálati munkatárs
Adja le UDOOR fürdőkádajtó rendelését weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat hétköznap 8-17 óra között.
András, UDOOR ügyfélszolgálati munkatárs
Adja le UDOOR fürdőkádajtó rendelését weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat hétköznap 8-17 óra között.
Adrienn, UDOOR ügyfélszolgálati munkatárs

Segíthetünk az első lépésben?

Adja le UDOOR fürdőkádajtó rendelését weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat hétköznap 8-17 óra között.
Krisztina, UDOOR ügyfélszolgálati munkatárs