skip to Main Content
Nehéz a fürdőkádba be- és onnan kiszállni? Meglévő fürdőkádjára ajtót építünk! 06-1-5-333-111 H-P: 8:00-18:00

A megrendelés menete

Amennyiben szeretne Ön is elégedett ügyfelünk lenni és szeretné újra élvezni a fürdőkád által nyújtotta előnyöket az UDOOR fürdőkádajtóval, úgy az alábbi módon teljesítjük a megrendelését. A gyártás és beépítés műszaki megfelelőségét az ÉMI-KERMI-TÜV intézet tanúsítja.

Kapcsolatfelvétel
1. Kapcsolattartási adatok felvétele.
2. A fürdőkáddal és fürdőszobával kapcsolatos technikai kérdések tisztázása.
3. A kivitelezés költségének meghatározása, írásos ajánlatban rögzítése, így nem tesszük ki Önt az építőparban gyakran ismert „váratlanul felmerülő” költségeknek.
4. Szükséges egyéb kiegészítő termékek körének meghatározása: ülőke, kapaszkodó, csúszásgátló bevonat
5. Időpont egyeztetés

Gyártás
Ez alkalommal meghatározzuk az ajtó nyitási irányát és a fürdőkád méreteit, mivel minden egyes fürdőkádajtót egyedileg gyártunk a legnagyobb gondossággal, garantálva ezáltal, hogy a lehető legkisebbet kelljen fellépnie a használat során.
A gyártást követően központi raktárunkba érkezik az Ön által rendelt fürdőkádajtó.

Beépítés
1. A beépítés napján, érkezéskor professzionálisan képzett és udvarias kollégáink tájékoztatják a munkavégzés menetéről. Egyeztetésre kerül az összes felmerülő kérdés.
2. Ezt követően előkészítjük a helyszínt a munkálatokra. A használati cikkeket kihelyezzük a fürdőszobából, takarófóliával borítjuk és védjük a fürdőszobában maradó tárgyakat.
3. A beépítés 6-10 munkaórát vesz igénybe. Ez idő alatt minden szükséges lépésről gondoskodunk, így Önnek semmi teendője nincsen. Igyekszünk zárt ajtó mögött dolgozni folyamatos levegőtisztítás mellett, hogy Önt minél kisebb kellemetlenség érje. Célunk a hibátlan munkavégzés, így az elsődleges szempont ügyfeleink elégedettsége és nem a munkavégzés gyorsasága.
4. A munkavégzés során keletkezett hulladékokat elszállítjuk, majd ezt követően klórmentes fertőtlenítőszerrel kitakarítva adjuk át a helyszínt. A használattal kapcsolatos tudnivalókat kollégáink részletesen elmagyarázzák és ezt követően adjuk át a számlát, használati útmutató és garancialevelet.

Szeretné megrendelni a fürdőkádajtó beépítését?

A tovább gombra kattintva egyszerűen elküldheti részünkre megrendelési igényét

Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll! Annak másolása, továbbpublikálása és sokszorosítása szigorúan tilos, szerzői jogokat sért és azonnali eljárást von maga után!
Back To Top