Kedves Látogatónk! Telefonos ügyfélszolgálatunk 2024. január 2-tól lesz újra elérhető.
Online megrendelését weboldalunkon az ünnepek alatt is bármikor leadhatja. Kellemes Ünnepet kíván az UDOOR csapata!

Nehéz a fürdőkádba be- és onnan kiszállni? Meglévő fürdőkádjára ajtót építünk!
Ügyfélszolgálat: H-P: 8:00-17:00
Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll! Annak másolása, továbbpublikálása és sokszorosítása szigorúan tilos, szerzői jogokat sért és azonnali eljárást von maga után! UDOOR fürdőkádajtó. Minden jog fenntartva 2010-2022 Az UDOOR fürdőkádajtó iparjogvédelmi oltalom alatt áll.
Nehéz a fürdőkádba be- és onnan kiszállni? Meglévő fürdőkádjára ajtót építünk!
Ügyfélszolgálat: H-P: 8:00-17:00

Fürdőkádajtó: 5 érv a beépítés mellett

A fürdőkádajtó a legjobb megoldás a biztonságos kádhasználatra. Azonban sokan kételkednek, mivel attól félnek, hogy ezek az átalakítások esztétikailag nem megfelelőek, esetleg rontják a lakás értékét. Pedig ez nem így van.
Hasznosnak találta?
Ossza meg ismerőseivel!

Össze is gyűjtöttünk néhány érvet melyek bizonyítják, hogy akár később kiadni vagy eladni kívánt házba is nyugodtan beépíthető egy ilyen kádajtó!

1. Biztonságos és kényelmes

Miért olyan jó a fürdőkádajtó? Természetesen a legfontosabb érv mellette a funkció, melyet betölt. Azok, akiknek akadálymentesített fürdőszobára, fürdőkádra van szükségük, tudják, hogy mennyit számít a biztonság és a kényelem. 

A fürdőkádajtó mindenkinek megoldást nyújthat, akinek nehezebb bejutnia a kádba. Egy kisebb ajtóról beszélünk, mely a kád falába épül be. Ezért a fürdőkád általában egy fél lépcsőfoknyi lépéssel érhető el. Mivel minden egyes ajtót egyedileg tervezünk meg és gyártunk le, ezért tudunk alkalmazkodni az egyedi igényekhez, sajátosságokhoz, amennyiben erre a kád is lehetőséget nyújt.

Fontos tudni, hogy a fürdőkádajtó a kád ajtajához illesztett, 100 százalékosan vízzáró ajtó, ezért a kád eredeti funkciójára, a fürdésre továbbra is használható. Nem kell lemondani a kellemes, meleg fürdőkről, sőt, mozgásproblémák esetén még különböző izomlazító vagy reuma elleni gyógynövényfürdőt is vehet, terápiaként.

2. Értéknövelő, még kiadásra szánt lakásokban is!

Az ingatlanpiaci sajátosságoknak köszönhetően egyre több lakás vagy ház kerül kiadásra. Nehéz helyzetet teremthet, ha a tulajdonos nem engedi a bérlőnek az ilyen jellegű átalakítást, vagy ha esetleg egy később kiadásra szánt otthonba Ön nem meri alkalmazni a fürdőkádajtót, nehogy rontson az összhatáson, az ingatlan értékén.

Az ilyen beépített, igényes ajtók azonban csak előnyére lehetnek az ingatlannak. Egyrészt, ahogy a mellékelt képek is mutatják, visszafogott, mégis modern és ízléses megjelenése semmiképpen sem válik a fürdőszoba kárára. Nem robusztus megoldásról, hanem diszkrét és igényes megjelenésű, profin beépített kis ajtóról van szó.

Miért segítheti egy lakás értékesítését, kiadását? Egyrészt igényes megjelenése mellett többféle problémára megoldást nyújthat. Ugyanis nem csak a nehezebben mozgó idősebbeknek, vagy más, mozgásban akadályozott személynek könnyíti meg a mindennapjait egy fürdőkádajtó. A kisgyerekes családok számára is igazi áldás lehet, főleg ahol több gyermek van, hiszen ilyen családban minden egyes biztonság és komfortnövelő eszköz nagy áldás. De akár állatokat tartó családokban is segítség lehet a fürdőkád ilyen jellegű kialakítása. Arról se feledkezzen meg, hogy a zuhanyzóként használt fürdőkádak esetében is kényelmesebb és a csúszásveszély miatt bárki számára biztonságosabb ez a fajta megoldás.

Így tehát mivel a fürdőkádajtó úgy nyújt lehetőséget egy problémakör megoldására, hogy közben esztétikailag sem kifogásolható, ezért bármilyen lakás vagy ház esetében inkább értéknövelő, mint értékromboló hatása van, hiszen plusz funkcióval ruházza fel a fürdőszobát.

fürdőkádajtó sarokkád

3. A fürdőkádajtó a legköltséghatékonyabb átalakítás

A fürdőkádajtó tehát mindenképpen plusz funkciót ad a fürdőszobának, legalábbis egy komfortnövelő és segítséget nyújtó eszköz. Emellett akár kisgyerekes családok, akár nehezebben mozgó felnőttek esetében is segítséget nyújt a kád használatának nehézségeire. Ugyanilyen megoldást sokkal drágábban tudnánk csak kivitelezni, hiszen speciális kádak vagy zuhanykabinok, illetve plusz eszközök drága beépítése lehet a másik alternatíva. 

Így tehát, ha belegondolunk, egy átalakítás árának a töredékéért növeljük otthonunk értékét, a fürdőszoba komfortját, méghozzá úgy, hogy ezzel nem rontunk a megjelenésén. Ha így nézzük, akkor csakis úgy tekinthetünk a fürdőkádajtó beépítésére, mint egy jó befektetésre

4. Esztétikus a megjelenése

Az ajtókat mindig egyedileg, az adott méret- és anyagbeli sajátosságokhoz alkalmazkodva tervezzük meg és gyártjuk le. A legtöbbször egyszerű, fehér ajtót szerelünk be, mely beleolvad a környezetbe, látványa nem feltűnő, kerete vékony. De vannak átlátszó üvegajtóink is, melyek már szinte designer megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobának. A helyiség stílusától, a csempétől és az egyéb igényektől függően lehet kiválasztani, hogy melyik a legpraktikusabb és egyben a legesztétikusabb megoldás. 

Ez a lehetőség is hozzásegíti Önt ahhoz, hogy akár egy később kiadásra vagy eladásra szánt fürdőszobában is nyugodt szívvel, kompromisszumok nélkül alakíthasson ki dekoratív, mégis funkcionális akadálymentes fürdőkádat.

fürdőkádajtó esztétikus beépítve

5. Gyors beépítés, egyedi gyártás

Már többször említettük, hogy minden fürdőkádajtó egyedil gyártás. Éppen ezért a beépítés folyamatának az első lépése az, hogy a kollégáink kiszállnak a helyszínre, és felmérik a kád paramétereit, tájékozódnak a sajátosságokról és az igényekről, majd ennek a felmérésnek az eredményeként gyártatják le az Ön számára tökéletes fürdőkádajtót. 

A gyártás nem vesz igénybe sok időt. Persze többféle körülmény befolyásolhatja ezt. Miután elkészült a fürdőkádajtó, szakképzett kollégáink szerelik azt be. Ők vágnak megfelelő nyílást a fürdőkádra, majd pedig 6-10 óra, azaz egy munkanap alatt beépítik az ajtót.

A beépítés tehát gyors. Emellett pedig koszmentes, ugyanis szakképzett és tapasztalt, rutinos kollégáink kipakolják a fürdőszobát, a bent maradó tárgyakat pedig letakarják erre alkalmas fóliával. Így semmiféle kosz vagy por nem éri majd az ön fürdőszobáját. A burkolatok, szaniterek sérülése is elkerülhető. A munka zárt ajtók mögött folyik, ezért a lehető legcsendesebben végzik a szakemberek a dolgukat. A kád beépítése során még levegőtisztítót is használnak, a levegőben szálló por miatt. 

Az átalakítással járó hulladékokat a kollégáink szállítják el természetesen, majd pedig klórmentes tisztítószerrel feltakarítva hagyják el az Ön fürdőszobáját. Melyet így egy munkanap után tisztán, rendezetten kap vissza. A különbség csak egy kádajtó lesz, mely megkönnyíti és megszépíti majd mindennapjait, és otthonát is. 

Egyszóval a fürdőkádajtó gyors, költségkímélő, egyszerű megoldás, mely, ha belegondolunk, hosszútávon értéknövelő alkatrésze lehet a fürdőszobának. Ezért azt javasoljuk, ha csak ez tartotta vissza, akkor vágjon bele az átalakításba!

"Óriási segítség azoknak,akik mozgásukban korlátozva vannak." B. Istvánné
"A beépítés gyorsan, zökkenőmentesen és elképesztő tisztasággal zajlott." K. Krisztina
"8 éve csináltattam meg! Az évszázad legjobb döntése volt!" F. Zsuzsanna
"Semmi kosz, por nem maradt utánuk." Z. György
"Tökéletes a vízzáró képessége, és megkönnyíti a tisztálkodást." G. János
"A szakember profin, udvariasan és gyorsan dolgozott." K. Kriszta

A fürdőkádba lépés nem probléma többé!

Vízzáró ajtót építünk meglévő fürdőkádjára, mellyel megkönnyítjük a kád használatát.
Néhány óra alatt beépítjük
10 év garanciával
TÜV-SÜD minősítés
Bárhol az országban

Segíthetünk továbblépni?

Adja le UDOOR fürdőkádajtó rendelését weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat hétköznap 8-17 óra között.
Krisztina, UDOOR ügyfélszolgálati munkatárs
Adja le UDOOR fürdőkádajtó rendelését weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat hétköznap 8-17 óra között.
András, UDOOR ügyfélszolgálati munkatárs
Adja le UDOOR fürdőkádajtó rendelését weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat hétköznap 8-17 óra között.
Adrienn, UDOOR ügyfélszolgálati munkatárs
Megrendelés06 1 5 333 111

Segíthetünk az első lépésben?

Adja le UDOOR fürdőkádajtó rendelését weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat hétköznap 8-17 óra között.
Krisztina, UDOOR ügyfélszolgálati munkatárs