skip to Main Content
Nehéz a fürdőkádba be- és onnan kiszállni? Meglévő fürdőkádjára ajtót építünk! 06 1 5 333 111 H-P: 8:00-18:00

Mert számunkra fontos a véleménye - Önök írták rólunk

Az alábbi véleményeket a fürdőkádajtót használóktól fogadtuk. A beépítéssel és használattal kapcsolatos tapasztalatokat osztották meg velünk, melyet nagyra értékelünk, segítve ezzel munkánkat. Kérem olvassa el vagy ossza meg véleményét velünk. Az oldal végén található értékelő lappal Ön is értékelheti munkánkat.

Kedves mindenki, akik a fürdőkádajtókkal foglalatoskodnak!

Szeretném megköszönni a kedves, odafigyelő és gyors segítséget! Nekem nagy könnyebbség a gerincműtétig, és azután is az lesz. Az ovis kisgyerekeimnek pedig új kedvenc foglalatossága, hogy mindenkinek megmutatják, naponta többször ki-be mászkálnak rajta. A harc azért megy, ki mehet elsőként fürödni. Nem kell őket emelgetni, segíteni fürdéskor.

Köszönet és hála Önöknek!

Mivel eddig Önökkel voltam kapcsolatban, így Önöknek szeretném kifejezni köszönetemet László kollégájuk szakszerű, udvarias és mindenben segítőkész munkájáért, amivel ma megörvendeztettek bennünket. A Cég igazi profi tevékenységet folytat, mind az előkészületek, mind a tájékoztatás, mind pedig a kivitelezés területén. Köszönjük Járosi úr mindenre kiterjedő előzetes tájékoztatását, Stumpf Ernőné részéről a kivitelezés napja előtti figyelem felhívást és ami a lényeg, hogy Varga úr mindenben – kérés nélkül – segítségünkre volt. Átérezte, hogy a fürdőkádajtót nem azért akarjuk felszereltetni, hogy legyen egy folytonossági törés a kádon, hanem mert idős korunk kikényszeríti a megfelelő segítséget. Szakszerű munkája, odafigyelése, tájékoztatása, magyarázatai mind azt eredményezte, hogy a mai napon örömet okoztak nekünk.
Munkájukhoz sok sikert – és mivel tudjuk, hogy Európa több országában is eredményesen működnek -, sok szerencsét és további jó egészséget kívánunk.
Lehetőségünkhöz mérten ajánlani fogjuk az Önök tevékenységét korunkbeli rokonainknak, barátainknak.
Így advent idején – várakozással telve – köszöntjük Önöket és még egyszer köszönetünket fejezzük ki.

Szeretném megköszönni tökéletes , I. osztályú munkájukat!!!
Édesanyám el volt ragattatva kollégájuktól.
Precízségétől, kedvességétől és hogy mindent teljesen tisztán hagyott ott!
Még egyszer hálás köszönetem Önnek és kollégájának!
Bármikor nagy örömmel és elégedetséggel fogjuk Önöket ajánlani!

Tisztelt Stumpf Ernő, Stumpf Ernőné, Stumpf Balázs!
Az INNOVAWERT KFT. Vezetése!
A véletlen hozta az információt, ahogy Önökhöz eljutottam.
Szemműtétem alkalmával az egyik kecskeméti szobatársam észrevette, nagyon nehezen mozgok. A beszélgetés során mondtam el, hogy gerincműtétem volt néhány hónappal ezelőtt, és azóta milyen kellemetlenségekkel élek együtt! Így került szóba a fürdőkád használat is. Ő tájékoztatott arról a lehetőségről, amit Önök végeznek, de számomra ez a tevékenység teljesen ismeretlen volt. Ajtót a kádra? hogy megkönnyítsük a be, és kiszállást? Nagyon szimpatikus volt ez az új megoldás! Ezt követően vettem fel Önökkel a kapcsolatot, ahol nagyon kedvesen és részletesen információt kaptam. Ezután felgyorsultak az események! Megrendelés, időpont egyeztetés, felmérés majd a beépítés! Lajos munkatársuk, példaértékű munkát végzett! (Január 29-én) Az első perctől, az utolsóig a szakszerű munkavégzés, figyelmesség, a kommunikáció mind-mind azt jelezte, itt minden a megrendelőért történik. A fürdőszobát olyan tisztán kaptuk vissza, - a megbeszélt időben, - mint ahogy átadtuk. Ilyen Vállalkozással még nem találkoztam! Azóta biztonságban érzem magam, segítség nélkül tudom használni a fürdőkádat! Ismerőseimnek megmutattam az új, biztonságos kádat, hogy ha szükségük lesz rá, tudják, hová fordulhatnak a megbízható, és profi munkáért. Köszönet mindnyájuknak!

Ugye, a puding próbája..... Hát,jól sikerült!
Köszönöm mégegyszer a közreműködésüket a fürdőkád ajtó beszerelésével kapcsolatosan.
Nagyon örültünk neki, hiszen lényegesen megkönnyitette a mindennapi fürdési lehetőségünket,életvitelünket.
Ezuton is szeretném megköszönni a munkatársuk preciz,korrekt munkáját,valamint segitségét praktikus észrevételét a részletek eldöntésében.
Üdvözlettel, szép estét kivánva

Megrendelésünk alapján november 30-án – cégük képviseletében megjelent és a munkát elvégző – András kollégájuk nagyszerű munkát végzett. Időben reggel megjelent, rendben és nagy tisztasággal hátrahagyva a terepet, délután a fürdőszobát átadta: mind szóbeli magyarázattal, mind írásos anyaggal és számlával megkaptuk az intenciót a kád használatával kapcsolatban. A munkadíjat kifizettük. Ma reggel 36 óra elteltével feleségem először használta a kádat. Minden rendben történt, ahogyan azt ígérték. Ez uton is köszönöm a színvonalas munkát, pontosságot Andrásnak, aki nagy szorgalommal teljesítette az ígéretüket. Másnak is fogom Önöket ajánlani.

Ezúton szeretném köszönetünket kifejezni munkájukért, amelyet nálunk november 24-én Lajos kollegájuk végzett el a fürdőszobánkban.
Ámulva néztük milyen, pontosan, precízen, nagy szakértelemmel dolgozott Délután 16 órára már megújult a fürdőszobánk, ragyogóan tiszta volt! A munkaterületen rendszer, tisztaság, amire már nem volt szükség....irány az autó. Minden eszköze rendelkezésre állt a beépítéshez. Más "szakembernél" nekünk kellett eszközben segítséget adni. Nagyon igaz a jelmondatuk KÖTELESSÉGTUDAT, MEGBÍZHATÓSÁG! Egykori pedagógusként hatalmas dicséret az " ellenőrző könyvbe" Lajosnak és Millió csillagos piros pont Önöknek!!!!! Még egyszer nagyon szépen köszönjük
a munkát!! Önöknek további jó egészséget, sok-sok elégedett megrendelőt és nagyon hosszú életet kívánunk vevőik megelégedésére. További szép napokat kívánunk.

Október 17-én a cég ígéretéhez híven pontosan megjelent a munkatársuk a megadott péceli címen. Korrekten, igényesen dolgozott, türelemmel, empátiával viseltetett a bizonytalankodó kérdések megválaszolásakor. Dicséretet érdemlő volt az emberi hozzáállása és a szakmaisága!
A fürdőkád biztonsággal használható, olyan az ajtó, mintha már eleve része lett volna a kádnak.

Szívesen csatlakozom az előttem szólókhoz, valóban precíz, pontos megbízható munkát végzett László nevű munkatársuk. Pontosan érkezett, a munkavégzés minden részletét hozzáértően kommentálva végezte a munkáját. De ugyanezt tapasztaltam a megrendelés során is, korrekten válaszoltak a feltett kérdéseimre, udvariasak voltak a megrendelővel, jószívvel ajánlom terméküket és szolgáltatásukat ismerőseimnek.

November 25.-én fürdőkádajtót építettek be nekem Győrújbaráton. Szeretném megköszönni azt az udvarias és minden tekintetben körültekintő szerelést amit az Önök cége,- beleértve a fiatalembert is- végzett. Ritkán találkozunk olyan cégekkel, akik precízek és korrektek. Kívánok Önöknek sok megrendelőt és áldott Ünnepeket.

Tegnap megtörtént a fürdőkádajtó beépítése.
Köszönet a zökkenőmentes, minden részletre kitérő ügyintézésért és udvarias munkatársuk,igen precíz, alapos, kifogástalan munkájáért.
Az eredmény magáért beszél, igényesen kialakított walk-in fürdőkád született anyukám örömére.

A megrendelt UDOOR kádajtó és a kiegészítők sikeresen beszerelésre kerültek.
Nagyon örülünk az ötletüknek, 
tervezésüknek, hogy a meglévő kádat ilyen formában átalakítathattuk. Teljesen meg vagyunk elégedve, nagyon szépen köszönjük Önöknek, nem elfeledkezve hogy "László" munkatársuk precíz, tiszta, lelkiismeretes kivitelezése is csak nagyon pozitív jelzőkkel illethető!

Örömmel írom, hogy tökéletesen működik, nyílik, záródik, egy csepp víz nem folyik ki belőle. Külön hálásak vagyunk, hogy felhívták a figyelmünket a kapaszkodó hasznára, fontosságára és fel is szerelték azt. Egy kicsit felfelé kell lépni a kádunkba, bele kapaszkodva könnyű a be-és kiszállás. Sok ismerősünknek megmutattuk már. Eddig nem is hallottak róla, mindenkinek tetszett. Igyekszünk nagyon vigyázni rá.

Köszönöm munkájukat mellyel teljesen elégedett vagyok. Ezt jelzi az is, hogy azóta referencia helyként működök. Minden kedves ismerősnek elújságoltam mi történt nálam, s többen jöttek megcsodálni. Remélem tényleges megrendelések is lesznek, ezzel segíthettem az Önök jó hírének terjesztését. További sikereket kívánok!

Hosszú tesztelés után elérkezettnek látom az időt, hogy írjak néhány köszönő mondatot az ajtóról, az elvégzett munkáról, és nem utolsó sorban András kollégájukról! Az ajtó tökéletesen bevált valóban a legkevesebb anyagi ráfordítással és a fürdő teljes szétdöntése nélkül kaptunk Önöktől egy remekül működő kényelmes minden igényt kielégítő fürdőszobát! Nagyon köszönöm ezt Önnek és annak a remek csapatnak amit sikerült összehozni! Az Önök vállalkozása a mai anyagias, rohanó világban egy üde színfolt amihez csak gratulálni tudok és akit érdekel annak nyugodt szivvel javasolni fogom Önöket.
Az elvégzett munkát András mindenre kiterjedő alapossággal végezte el ami nagyfoku szakértelmére utal. A beszerelés alatt a kollégájukban egy szimpatikus jó kapcsolatteremtő embert ismertem meg. Kérem adja át neki az üdvözletemet !
Kívánok az Önök vállalkozásának rengeteg sikeres évet és hosszan tartó egészséget az egész stábnak!!!

Minden este eszembe jut milyen jó, hogy rátaláltunk erre a megoldásra és nem kellett szétverni a fürdőszobát.
Biztonságosan lehet ki-beszállni a kádba, és még jól is néz ki.
A kivitelező csapat korrekt és segítőkész volt.

Nagyon köszönöm a szakszerű, precíz, pontos munkavégzést amit a munkatársa végzett nálunk a fürdőkádajtó beépítésénél. A munka végeztével még egy fertőtlenítő takarítást is elvégzett. Kivánom Önnek, hogy ilyen munkatársakkal dolgozzon, még nagyon sokáig. Nagyon tudom ajánlani mindenkinek, hogy minden aggályokat féretéve, bizalommal építesse be a UDOOR fürdőkádajtót Önökkel. További sok munkát, és jó egészséget kivánok az egész csapatnak.

Maximális elégedettségemet szeretném kifejezni a beépített fürdőkádajtóval kapcsolatban. A szakemberük precízen dolgozott, gondosan lefóliázva a munkaterületet, így annak végeztével tisztán adta át a fürdőszobát. Azóta sem bántam meg, hogy ezt a számomra biztonságos megoldást választottam.

Három hete szerelte fel nálunk kollégájuk, Laci a kádajtót. Gyorsan, pontosan dolgozott, és makulátlan tisztaságot hagyott maga után a fürdőszobában, ami különösen tetszett. Igen nagy segítséget jelent édesanyám számára és számomra is a nyitható kádajtó. Sokkal könnyebb a be- és kiszállás! Nagyszerű találmány, ügyes kivitelezéssel!
Nagyon szépen köszönjük!

Tegnap elkészült a kádajtóm.
Szeretném levélben is kifejezni elégedettségemet.
Azon kívül, hogy örülök a szép megoldásnak, gratulálok ahhoz a profizmushoz, amivel az árajánlaton keresztül, az Önnel való beszélgetéseken, a felmérésen és az építésen át tapasztaltam.
Az Önök munkatársa olyan szervezetten, elegánsan, udvariasan és figyelmesen dolgozott, hogy csak elismeréssel nyilatkozhatom.
Köszönöm a munkájukat, és cégük minden munkatársának eredményes munkát és sok sikert kívánok.

Tisztelt Stumpf Balázs Úr!

A 2016. jan. 26-án, László fiatal úr által szerelt fürdőkád ajtó remekül sikerült. Esztétikailag és funkcionálisan kiváló. A tisztességgel becsülettel elvégzett minőségi munkát külön értékeltük. Kis hazánkban ritka az ilyen becsületes munka.

Tisztelt fürdőkádajtó csapat!

2016. februárjában beépítésre került a fürdőkádajtó.
A kivitelező kiváló munkát végzett! A fürdőkádajtó kiválóan működik, melyet unokáink már többször teszteltek! Mi is elégedettek vagyunk vele!
A kádajtó, az ülőke és a kapaszkodó esztétikus, jól illeszkedik a fürdőszoba berendezéséhez.
Gratulálok a formatervezéshez, bármely fürdőszobában megállja a helyét.
Igazán nagy találmány, fiatalok, idősek, betegek segítője!
Tisztán, fertőtlenítve vettem át a fürdőszobát!
Munkájukhoz, jó egészséget, panaszmentes és balesetmentes híreket kívánok!

Tisztelt Stumpf Család és Munkatársaik!

A Szüleimnél történt bemutató megbeszélés és az ezt követően végzett munkájuk kiváló minőségű szolgáltatás volt.
Szüleim a kádat az új ajtóval bő 16 hónapja, teljes megelégedettséggel használják. Problémájuk nem volt, sőt azóta is teljes megelégedettséggel dicsérik mindenkinek az Önök munkáját, hozzáállását és a végeredményt. Édesanyám térdfájdalmai teljesen elmúltak, ami szerinte kifejezetten annak köszönhető, hogy nem kell a térdét és lábát magasra emelve és kifordítva belépnie a kádba. Édesapám szintén nagyobb biztonságérzettel tud így tisztálkodni. A fürdés-zuhanyozás így sokkal kényelmesebbé és veszélytelenebbé vált. Térdízületi fájdalmaik - a kádba való könnyebb, nagyobb biztonságérzettel járó belépésnek is köszönhetően - jelentősen csökkentek.
A kivitelezés ilyen kulturáltsága, pontossága, megbízhatósága más szakmunkák esetében (sajnos) ritkán tapasztalható.
A körültekintő és tiszta munkavégzés, a kivitelezés időtartama az ígértnek megfelelő volt.
Ezúton is gratulálok és köszönetemet fejezem ki munkájukért.

Kedves Stumpf Ernő Úr és felesége!
Február közepén láttam meg a hirdetésüket az interneten, majd felvettem
Önökkel a kapcsolatot a fürdőkádajtó beépítése céljából.
Két nap múlva Stumpf Úr már felmérte a helyszínt, és rövid időn belül elkészült a beépítés. A tervnek megfelelően reggel megérkezett
András kollégájuk, és elkezdte a munkát.
Mindent letakart megvédve a portól, szakszerűen, tisztán
körültekintően dolgozott, felvilágosított a kádajtó helyes használatára,
tisztán, pormentesen hagyta el a fürdőszobánkat, mondhatom,
nagyon meg voltunk elégedve munkájával, dicséret illeti őt érte.

Tisztelt Stumpf Úr!

Nagyon köszönjük a pontos, precíz és nagyon szép munkát melyet a
kádajtó beszereléskor végzett mindkét dolgozójuk.

Tisztelt INNOVAWERT KFT. vezetése!

Tiszteletem és köszönetem szeretném kifejezni az első pillanattól fogva végig tapasztalt udvariasságukért, precízségükért és a pontos szép munkáért, amit nálunk produkáltak! Köszönet Stumpf Balázs Úrnak az udvarias, teljes tájékoztatást adó felméréséért, és megértését a közbejött vízszerelés miatt! Köszönetemet szeretném átadni a korrekt és gyors intézkedéséért a legnagyobb megelégedésünkre.
Külön köszönetünket szeretnénk kifejezni a szintén szimpatikus László szerelő Úrnak, akinek a munkáját etalonnal kellene rendszeresíteni! (Mert napjainkban a különböző szolgáltatásoknál - tisztelet a kivételnek - sajnos nem ez tapasztalható!) A kollégának egy nagyon jól összeállított sémája van a munkafolyamatról, amit varázslatosan betart. Látszik a gyakorlata, a rutinja, a maximális udvariassága, és tiszta és precíz munkája. Összegezve: Nagyon szépen köszönjük cégük munkáját, további sok sikert, és kedves mindannyiuknak jó egészséget kívánunk!

Tisztelt fürdőkádajtó!
Ezúton szeretném megköszönni. hogy felszerelték kádunkra az UDOOR fürdőkádajtót. Tökéletesen működik mind zuhanyozásnál, mind fürdés közben. Az ajtónál vízszivárgás nincs, ami a pontos és precíz szerelésnek köszönhető. A szerelő a munka befejeztével tökéletes tisztaságot hagyott maga után. Mindenkinek ajánlani tudom aki könnyed fürdési lehetőséget választja megfizethető áron.
A fürdőkádba való bejutás az ajtó nyitásával könnyűvé és biztonságossá vált.

Tisztelt Stumpf Ernőné Asszony! Kedves Katalin!

Gratulálok fiához, Balázshoz.
Nagyon szép, tiszta és gyors munkát végzett, e mellett udvarias, kedves, segítőkész.
Öröm volt ilyen fiatalemberrel találkozni.
Élvezem a beépített ajtóval, ülőkével felszerelt kádamat, nagy segítség a tisztálkodásomhoz.

Egy hete építették be nálam az udoor fürdőkádajtót, és nagyon jók a tapasztalataim. 70 éve rossz lábú asszony vagyok. A kádba most már nem be- és kimászom, hanem csak be- és kilépek. Egy nap alatt szerelték be, és teljesen tisztán adták át a fürdőszobát! Korábban kerestem zuhanyfülkét, de az 2-3-szor drágább, minimum egy hét a beszerelés, ezért nagyon örültem, mikor rátaláltam a neten a hirdetésükre, és most már örülök, hogy belevágtam.

Kedves Balázs!
Nagyon köszönöm a segítségét és a precíz, pontos munkavégzést.

Köszönöm a korrekt munkájukat a szüleim legnagyobb megelégedésére. Remélem, hogy Magyarországon sok ilyen tisztességes munkavállaló van még. Ez úton is még egyszer nagyon köszönöm a munkájukat.

Nálam már közel egy éve lett beszerelve a fürdőkádajtó, s azóta tökéletesen működik. Nagyon örülök, hogy véletlenül rátaláltam erre a megoldásra, mivel mozgáskorlátozottként már óriási nehézséget és balesetveszélyt jelentett a kádba való ki- beszállás. Valóban egy nap alatt készen van, semmiféle takarítást utána nem kell végezni, mert tökéletesen tisztán adják át a fürdőszobát a munka végeztével.

Három hete műtöttek meg, csípőprotézist kaptam. Most igazán értékelem az Önök munkáját. Elmondhatatlan az a könnyebbség amit a fürdőkádajtó jelent! Tisztelettel köszönöm Uraim!

Tisztelt Stumpf Úr!

Nemrég építették be az ajtót nálunk Pilisvörösváron. Nagyon örülünk hogy megtaláltuk ezt a lehetőséget, mert édesanyám erősen akadályozott a mozgásában és most már biztonsággal tud tisztálkodni. Az ajtó tökéletesen zár, tisztántartása egyszerű.

Jó szívvel ajánljuk mindenkinek aki nehezebben mozog.

Ezúton szeretném megköszönni. hogy felszerelték kádunkra az UDOOR fürdőkádajtót. Tökéletesen működik mind zuhanyozásnál, mind fürdés közben. Az ajtónál vízszivárgás nincs, ami a pontos és precíz szerelésnek köszönhető. A szerelők a munka befejeztével tökéletes tisztaságot hagytak maguk után. Mindenkinek ajánlani tudom aki könnyed fürdési lehetőséget választja megfizethető áron.

Kedves Balázs! Ezúton is köszönetemet fejezem ki azért a tisztességes munkáért, amit a fürdőkádajtó beszerelésével kapcsolatban végeztek. Olyan pontos és precíz munkát, amellyel Édesapjával együtt elvégezték az átalakítást és a fürdőszoba átadását, nagyon ritkán találkozhatunk a vállalkozói szférában. Mindenkinek csak ajánlani tudom, úgy a kisgyermekes szülőknek, mint az idősebb, mozgásproblémákkal küszködő embereknek ezt az óriási találmányt, mert szó szerint az még Magyarországon. További munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánok!

 

Tisztelt Stumpf Balázs Úr!

Nagyon örültünk, hogy az interneten felfedeztük a fürdőkádajtót, a honlapjukat. Köszönjük a pontos, precíz munkát, amivel beépítették a fürdőkádunkba az ajtót!

Óriási segítség a használat során az ajtó, hiszen, minden nehézség nélkül, be lehet lépni a kádba!
Fantasztikus találmány!
(Ezt csak az a használó tudja, akinek a mozgása korlátozott, - műtétek, vagy időskori mozgásproblémák nehezítik a kádba való belépést....)

Óvintézkedéseink a jelenlegi járványhelyzetreTOVÁBB
+
Back To Top