skip to Main Content
Nehéz a fürdőkádba be- és onnan kiszállni? Meglévő fürdőkádjára ajtót építünk! 06 1 5 333 111 H-P: 8:00-18:00

Beépítjük új fürdőkádját melyet fürdőkádajtóval látunk el

Ha új fürdőkád beépítésén gondolkodik úgy megoldást biztosítunk az új kád szakszerű beépítésére, melyet fürdőkádajtóval látunk el. Az új kád új előfalat is kaphat igény szerint. A régi kád eltávolítását és elszállítását is elvégzi profi csapatunk.

Hogyan?

Válassza ki a fürdőkádat

Számos első osztályú kádtípusból és méretből kínálunk megoldást az Ön igényeire szabva. Választhat klasszikus lemez fürdőkádat, de kínálunk modern formavilágú akril fürdőkádakat is.

Tetszőleges helyre és nyitási irányban

Mindig a helyszíni adottságok függvénye, hogy milyen méretben, pozícióban és nyitási irányban készítjük el a fürdőkádajtóval szerelt fürdőkádat. A rugalmas gyártási megoldásunknak köszönhetően nem kell a kötöttségekhez alkalmazkodni.

10 év garancia

Az általunk beépített fürdőkádra és az UDOOR fürdőkádajtóra 10 év garanciát vállalunk. Kivételesen hosszú garanciaidő fémjelzi termékeink minőségét.

TÜV Minősítés

ÉMI-TÜV minősített termék

ÉMI-KERMI-TÜV intézet által tanúsított szolgáltatást biztosítunk. Az UDOOR fürdőkádajtó minőségi és biztonságtechnikai tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy folyamatos minőségi auditnak kell elegett tennie a termékeinknek. A gyártási folyamatból kikerülő termékeket folyamatosan teszteljük, mellyel teljesítjük az ÉMI-TÜV intézet által meghatározott szigorú minőségi megfelelőséget.

Galéria

Óvintézkedéseink a jelenlegi járványhelyzetreTOVÁBB
+
Back To Top