Kedves Látogatónk! Telefonos ügyfélszolgálatunk 2024. január 2-tól lesz újra elérhető.
Online megrendelését weboldalunkon az ünnepek alatt is bármikor leadhatja. Kellemes Ünnepet kíván az UDOOR csapata!

Nehéz a fürdőkádba be- és onnan kiszállni? Meglévő fürdőkádjára ajtót építünk!
Ügyfélszolgálat: H-P: 8:00-17:00
Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll! Annak másolása, továbbpublikálása és sokszorosítása szigorúan tilos, szerzői jogokat sért és azonnali eljárást von maga után! UDOOR fürdőkádajtó. Minden jog fenntartva 2010-2022 Az UDOOR fürdőkádajtó iparjogvédelmi oltalom alatt áll.
Nehéz a fürdőkádba be- és onnan kiszállni? Meglévő fürdőkádjára ajtót építünk!
Ügyfélszolgálat: H-P: 8:00-17:00

Fürdőkádajtó és biztonság

A fürdőkádajtó nem csodaszer, nem mindenttudó kütyü. Egyszerű eszköz, mely csak egy dolgot tud, de azt nagyon: biztonságot, balesetmentes fürdőszobát. Ez pedig olykor mindennél többet ér.
Hasznosnak találta?
Ossza meg ismerőseivel!

Fürdőszobai balesetek

Évente 250 000 körüli a fürdőszoba balesetek száma, ezeknek pedig majdnem 40%-a a fürdőkádban történik. Ijesztő statisztika ez azok számára, akik nehezebben mozognak, vagy épp makacsul önálló idős szüleik, nagyszüleik külön háztartásban élnek. Nem is gondolná, hogy Magyarországon milyen sokan érintettek ebben a kérdésben.

Számunkra is ismerős érzés a rendszeres aggódás, mikor a nagyszülő, aki ügyesen rendben tartja otthonát, szépen gondozott kertjében érik a barack, de úgy általában roskadoznak a gyümölcsfák, szüretre várva, jelezve, hogy valaki sokat foglalkozott velük ahhoz, hogy teremhessenek. De már lassan, egyre lassabban ér ki a nagyi a kapuhoz, mikor csengetünk, és aggódva követjük lépteit. Aggódunk, hogy fizikai akadályai biztonságát is befolyásolják. Keresni kezdjük a megoldást, hogy esténként nyugodtan hajthassuk álomra a fejünket, tudva, hogy minden baleset lehetőségét kiküszöböltünk.

Ilyenkor a csúszós fürdőszoba szokott lenni az egyik legnagyobb kockázat, és a fürdőkád az egyik központi probléma.  Sokféle megoldás szokott felmerülni ilyenkor a családtagok fejében, de a nagyszülő kiköti: ő nem mozdul otthonából! Joga van az önállósághoz, a szabadsághoz. Ilyenkor szokott a következő lépés a fürdőszoba felújítása lenni. Rengeteg pénz, rengeteg kosz, kényelmetlenség. 

Fürdőszoba felújítás

A fürdőszoba felújítása nagyon költséges. Magas az anyagár, magas a munkadíj. Ráadásul az, aki tudatosan és előrelátóan gondolkodik, és úgy szeretne hozzányúlni egy ingatlanhoz, hogy annak az értéke is növekedjen a felújítással, statikailag, esztétikailag és funkcionálisan is tökéletes legyen, tervez is. A tervezés pedig még több idő, energia, és olykor pénz. Ezért egy rögtönzött fürdőszobafelújítás komoly projektté dagadhat, pillanatok alatt. 

Gyakran az átfogó átalakítás helyett egyszerűen csak a kádat cserélik le. A zuhanyfülke jó megoldás, főleg a walk in zuhanykabin, amely besétállós kialakítású, peremnélküli. Azonban így használójának le kell mondani a kellemes fürdőzésekről, a lazító szertartásokról, és ami a legrosszabb, az otthoni gyógyfürdőkről. Persze, a fürdőkád és a zuhanyzó kombinálása az ideális megoldás, ha a probléma gyökere nem a fürdőkád. De akkor mit lehet tenni?

Fürdőkádajtó? Igen!

A fürdőkádajtót a fürdőkád oldalára építjük, egyszerűen, gyorsan és hatékonyan. A kis ajtón keresztül lehet közlekedni. 

Kinek ajánljuk?

 • Műtét után nehezen mozgó lábadozó betegeknek, mert gyorsan és alacsony költséggel telepíthető, ezért instant megoldás, melynek eredménye hosszútávú
 • Csípő problémákkal, egyensúlyzavarral, mozgásproblémákkal rendelkezőknek.
 • Bárkinek, aki nehezen mozog valamilyen oknál fogva, és kihívást jelent számára a kád biztonságos használata
 • Nehezebben mozgó időseknek
 • Bárkinek, aki idősebbekkel él egy háztartásban
 • Nem csak magánháztartásoknak, hanem kórházaknak, idősotthonoknak is jó megoldás lehet.
 • Kisgyerekes családoknak, akik hosszútávon gondolkodnak. Ezzel a megoldással évekig könnyítik meg a fürdést, később pedig nem fog zavarni az ajtó, mivel fiszkrét, natív, esztétikus megoldás
 • Kisállattal, kisállatokkal rendelkezőknek
fürdőkádajtó
fürdőkádajtó mindenkinek

Miért jó megoldás a fürdőkádajtó?

Biztonság

Garantáltan biztonságossá teszi a fürdőkádat, a fürdést. Mert egy ilyen egyszerű megoldással is elérhetjük, hogy biztonságosan lehessen használni a fürdőszobát. Ez tulajdonképpen mindennél többet ér, mert nem kell aggódni esténként a külön élő nagymamáért vagy nagypapáért, mert tudjuk, hogy biztonságos, élhető körülményeket teremtettünk számukra. 

Gyors telepítés

Sokan azért választották a fürdőkádajtót, mert gyors és kompakt megoldás, mely nem jár bontással, nem kell leverni a csempét, átvinni a vízcsöveket. Egyszerűen csak átalakítjuk a kádat, és pikk-pakk, egy nap alatt végzünk. 

Egyszerűen reggel megérkeznek a Udoor kollégái. átvizsgálják a helyszínt, főleg a vízvezetékeket, megnézik a kádat, a fürdőszoba elrendezését.

Ezután rövid idő alatt az egész fürdőszobát lefóliázzák, így óvják meg otthonát a portól, kosztól. Magukra csukják a fürdőszobát, beszerelik a fürdőkádajtót, majd a nap végén távoznak, tiszta fürdőszobát hagyva maguk után!

Nem kell komplett felújítás

Komplett felújítás helyett egyetlen egy munkanap alatt készen vagyunk! Nincs csempe leverés, vésés, fúrás, bontás. Nem kell zuhanykabint vásárolni, hozzá illő zuhanytálcával és új csapteleppel. Nem kell átrendezni a fürdőszobát, áthelyezni a csapot vagy a mosdót. Minden megvan egyetlen nap alatt. Tehát rengeteg költségről, szervezésről, tervezésről és bosszankodásról mondhat le az, aki a Udoor fürdőkádajtóját választja. 

Garantált minőség

Fontos, hogy a fürdőkádajtót a kád méretéhez mérve egyedileg gyártjuk! Ezért garantáltan kényelmes lesz a használata, hiszen minden tekintetben testreszabott, mégis egyszerű és kompakt dologról van szó. A fürdőkádajtó megtervezésekor minden részletre figyeltünk, magas minőség biztosítása volt a célunk. Ezért prémium anyagokat használunk az ajtó elkészítéséhez. 

Az ÉMI-TÜV-SÜD biztonságtechnikai minősítése garantálja, hogy magas minőségű és megfelelően biztonságos, alaposan megtervezett termékről van szó. Ha mindez nem elég, a 10 év teljeskörű garancia, és az általunk kínált kivitelezői felelősségbiztosítás a bizonyíték arra, hogy mennyire bízunk saját termékünkben. 

A fürdőkádajtó vízzárása 100%-os. 

A magas minőségnek és az átgondolt tervezésnek köszönhetően tehát nem kell amiatt aggódnia, hogy a fürdőkádajtó ereszteni kezd, esetleg elszíneződik vagy eldeformálódik. Biztonságosan tudja használni a következő évtizedekben, legalább annyira tartós, mint egy fürdőszobafelújítás. Így nem kell attól tartania, hogy rossz helyre fektette pénzét, rövidtávon használható megoldást választott. 

 

fürdőkádajtó
A fürdőkádajtó beépítve

Kevés költség

A fürdőkádajtó beépítése 204 000 ft, áfával együtt. Ennyi pénzből a fürdőszoba felújításának első 2 lépése, vagy pár napnyi munkadíja jönne ki. Mi ezért a pénzért komplett megoldást kínálunk egy problémára. Az ajtó úgy látja el funkcióját, a biztonságos és kényelmes mozgás támogatását, a kád könnyű megközelítésének lehetőségét, hogy mellette esztétikus, hiszen minőségi anyagokból készül, diszkréten olvad bele a környezetébe, ezért nem rontja az összhatást. Kevés kiadással fog tehát megoldódni a fürdőszoba biztonságának központi problémája, anélkül, hogy egy vagyont kellene kiadnia. 

Értéknövelés

Mivel maximálisan diszkrét és igényes megjelenésű kiegészítőről van szó, amely minőségének köszönhetően időtálló, mégis esztétikus. Fürdőszobájának használatát biztonságosabbá teszi, plusz funkcióval ruházza fel fürdőkádját, kényelmesebbé teszi. Ezáltal pedig ingatlana értéke is növekszik. Hiszen egy ilyen beruházás hasonló az ablakok cseréjéhez, vagy redőnyök kiépítéseihez.

Mi fog történni, ha megrendeli a fürdőkádajtót?

 • Felkeres minket, megrendeli a fürdőkádajtót. Mi visszahívjuk, és részletesen megbeszéljük a méreteket, technikai részleteket.
 • Legyártjuk a terméket
 • Időpontot egyezetetünk, és a megbeszélt időpontban kimegyünk a helyszínre, és még azon a napon befejezzük a munkálatokat. Este már tiszta fürdőszoba, átalakított kád várja
 • évtizedekig élvezi a biztonságos fürdőkád nyújtotta kényelmet
udoor
"Óriási segítség azoknak,akik mozgásukban korlátozva vannak." B. Istvánné
"A beépítés gyorsan, zökkenőmentesen és elképesztő tisztasággal zajlott." K. Krisztina
"8 éve csináltattam meg! Az évszázad legjobb döntése volt!" F. Zsuzsanna
"Semmi kosz, por nem maradt utánuk." Z. György
"Tökéletes a vízzáró képessége, és megkönnyíti a tisztálkodást." G. János
"A szakember profin, udvariasan és gyorsan dolgozott." K. Kriszta

A fürdőkádba lépés nem probléma többé!

Vízzáró ajtót építünk meglévő fürdőkádjára, mellyel megkönnyítjük a kád használatát.
Néhány óra alatt beépítjük
10 év garanciával
TÜV-SÜD minősítés
Bárhol az országban

Segíthetünk továbblépni?

Adja le UDOOR fürdőkádajtó rendelését weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat hétköznap 8-17 óra között.
Krisztina, UDOOR ügyfélszolgálati munkatárs
Adja le UDOOR fürdőkádajtó rendelését weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat hétköznap 8-17 óra között.
András, UDOOR ügyfélszolgálati munkatárs
Adja le UDOOR fürdőkádajtó rendelését weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat hétköznap 8-17 óra között.
Adrienn, UDOOR ügyfélszolgálati munkatárs
Megrendelés06 1 5 333 111

Segíthetünk az első lépésben?

Adja le UDOOR fürdőkádajtó rendelését weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat hétköznap 8-17 óra között.
Krisztina, UDOOR ügyfélszolgálati munkatárs