Kedves Látogatónk! Telefonos ügyfélszolgálatunk 2024. január 2-tól lesz újra elérhető.
Online megrendelését weboldalunkon az ünnepek alatt is bármikor leadhatja. Kellemes Ünnepet kíván az UDOOR csapata!

Nehéz a fürdőkádba be- és onnan kiszállni? Meglévő fürdőkádjára ajtót építünk!
Ügyfélszolgálat: H-P: 8:00-17:00
Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll! Annak másolása, továbbpublikálása és sokszorosítása szigorúan tilos, szerzői jogokat sért és azonnali eljárást von maga után! UDOOR fürdőkádajtó. Minden jog fenntartva 2010-2022 Az UDOOR fürdőkádajtó iparjogvédelmi oltalom alatt áll.
Nehéz a fürdőkádba be- és onnan kiszállni? Meglévő fürdőkádjára ajtót építünk!
Ügyfélszolgálat: H-P: 8:00-17:00

A 8 kedvenc magyar gyógyfürdőnk

Hazánk bővelkedik termál- és gyógyfürdőkben, ahol a gyógyulni vágyók szolgáltatások széles választékával találkozhatnak. Összegyűjtöttük kedvenc gyógyfürdőinket, a végére pedig tippeket adunk, ami az otthoni gyógyulásban segíthet.
Hasznosnak találta?
Ossza meg ismerőseivel!

Széchényi Gyógyfürdő és Uszoda

A Városliget szívében találjuk Európa egyik legimpozánsabb fürdőkomplexumát és egyben Pest első gyógyfürdőjét, a Széchényi Gyógyfürdő és Uszodát. A komplexumban 3 kültéri és 15 beltéri medence található, valamint számtalan wellness- és gyógyszolgáltatás közül válogathatunk. Utóbbiból olyanok is rendelkezésünkre állnak, mint a súlyfürdő, víz alatti sugármasszázs, iszapkezelés vagy az orvosi gyógymasszázs. A gyógyfürdő különlegessége, hogy az állatkert vízilova a fürdővizét a gyógyfürdőt is tápláló egyik forrásból kapja, mivel vegyi összetétele hasonlít a Nílus vizének összetételéhez.

Rudas Gyógyfürdő és Uszoda

A török hódoltság idejéből fennmaradt török fürdő, a Rudas Gyógyfürdő és Uszoda minden olyan fürdő- és gyógyszolgáltatást kínál, ami elengedhetetlen a tesi-lelki feltöltődéshez.  A wellness részleg panoráma medencéjéből megcsodálhatjuk fővárosunk egyes nevezetességeit is: a Budavári Palotát, a Citadellát vagy a Duna-parti panorámát. A fürdő Ivócsarnokában a Juventus-, a Hungária- és az Attila-forrás vize pedig ivókúra keretein belül fogyasztható.

Gellért Gyógyfürdő és Uszoda

A Gellért-hegy belsejében kiépített forrásfoglalások látják el a gyógyfürdőt vízzel. A fürdőkomplexumban számos gyógyszolgáltatást, mint az orvosi gyógymasszázs vagy a víz alatti vízsugármasszázs igénybe vehetünk, ráadásul olyan részleggel is rendelkezik, ahol komplex fürdőgyógyászati ellátást vehetünk igénybe. A fürdőt anno a törökök is előszeretettel választották a többi korabeli fürdő helyett, mert nagyobb és forróbb vizű volt. A fürdő területén feltörő forrásokról egyébként a XV. századig visszamenve is találni feljegyzéseket.

gyógyfürdőHévízi Tófürdő

A Hévízi Tófürdőben a világ legnagyobb biológiailag aktív, természetes termáltavát tudhatjuk magunkénak, amit egy 38,5 fokos forrás táplál. Bőséges vizének köszönhetően a tó vize 72 óránként teljesen kicserélődik és érdekessége, hogy a magas hőfoknak köszönhetően a tó vize a téli időszakban sem csökken 24 fok alá. A gyógyfürdőzés egyik ikonikus helyeként is emlegethetjük, mely 20-22 ezer évvel ezelőtt született. A testi-lelki feltöltődést élménygarancia és egészségprogram is kiegészíti. Utóbbi keretein belül számos problémára kínálnak megoldást, legyen szó sportsérülésekről, poszt covid tünetekről, mozgásszervi rendellenességekről vagy komplex problémákról. 

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

A családi szárnytól elkülönülő gyógyfürdő szárnyban a pihenésé és gyógyulásé a főszerep. Sárváron kétféle gyógyvíz is található, az egyik 1200 méteres mélységből 43 C-on, a másik 2000 méterről 83 C-on magas sótartalommal tör fel. Utóbbiból lepárlással állították elő a híres Sárvári Termálkristályt. A gyógyfürdő területén található medencékben előbbit használják, mely kiválóan alkalmas például mozgásszervi megbetegedések gyógykezelésére, rehabilitációra, sportsérülések utókezelésre vagy neurológiai tünetegyüttesekre is egyaránt.

Egerszalók, Gyógy- és Wellnessfürdő

Hazánkban is található több olyan gyógyító energiájú terület, ahol az átlagosnál magasabb rezgésszámú, tisztább energia tapasztalható és ezáltal csökkenhetnek a testi panaszaink erőssége. Ezek közé tartozik Egerszalók is, aminek jelképévé vált sódombja mellett találjuk a helyi Gyógy- és Wellnessfürdőt. A Mária és Vendel kutak vízbőségének hála a gyógymedencék gyógyvizének cseréjére naponta kerül sor. Egerszalók gyógyhely minősítéssel bír, amely egyfajta minőségi garanciát biztosít az ide érkező vendégeknek, hogy a gyógyvíz mellett a környezeti tényezőket tekintve is a legjobbak közé tartozik hazánkban.

Hajdúszoboszlói fürdő

A hajdúszoboszlói Hungarospa-ban Európa legnagyobb fürdőkomplexumát tisztelhetjük meg, ahol fedett élményfürdő, strand, aquapark, termálfürdő és gyógyfürdő is található. A gyógyfürdőben több, mint 40 féle kezelés áll a gyógyulni vágyók rendelkezésére. A teljesség igénye nélkül olyan különböző gyógykezelések vannak, mint Hidro-balnaoterápiás kezelések, mechanoterápia, elektroterápia, ultrahangterápia, fényterápia vagy legújabb gyógykezelésük, a mofetta, azaz széndioxid gyógygyász kezelés. A különböző gyógykezeléseket mindig az egyéni panaszok alapján kombinálni, hogy azok a leghatékonyabban segítsék a gyógyulásunkat.

gyógyfürdő és szauna

Gyulai Várfürdő

A történelmi gyulai vár szomszédsága, gyönyörű ősparkos környezet, 5000 m2 vízfelület és számos gyógyszolgáltatás: ezt mind kínálja a Gyulai Várfürdő. A gyógymedencék közül a “Polip” a legnépszerűbb, amely egy belső-külső medence és egy természetvédelmi környezetben lévő parkba visz ki, ahol örökzöldek árnyékában élvezhetjük a víz gyógyító hatásait. A Várfürdő gyógyászati részlege már 1968 óta működik és számos gyógyvizes- és egyéb gyógykezelés, mint a súlyfürdő és fizikoterápia  segít panaszaink enyhítésében.

Otthoni gyógyfürdőzés

Egészségügyi problémák esetén otthon, a fürdőkádban is van lehetőségünk kúrálni magunkat. Egyik ilyen opció, ha gyógynövényeket vetünk be a cél érdekében, melyek köztudottan segítenek számos betegség gyógyításában. Alkalmazhatunk egy-egy növényt magában vagy kombinálhatunk több gyógynövényt is. Fontos, hogy ezeket mindig ellenőrzött forrásból vásároljuk meg. A fürdőzés hossza körülbelül 20 perc legyen.

A másik opció az, ha fürdősókat, fürdőkristályokat használunk, mely értékes ásványi anyagai a bőrön át felszívódva fejtik ki hatásukat. A fürdés hossza a gyógynövényes fürdővel megegyezik, körülbelül 20-30 percig pihenjünk a vízben. A fürdőkben érvényes szabályokat igyekezzünk otthon is betartani, azaz ne engedjünk túlzottan meleg vizet. Inkább legyen kellemesen langyos, mint túl meleg, de aki tudja mérni valamivel, igyekezhet 35-36 Celsius fok köré belőni a hőfokot. Ajánlott nem egyből lezuhanyozni a kádfürdőzés után, hanem először csak megtörülközni, majd 20-30 perccel később lezuhanyozni bőrünket.

Akinek gondot jelent a fürdőkádba történő be- és kiszállás, annak érdemes lehet elgondolkodnia fürdőkádajtó beépítésén. Az UDOOR fürdőkádajtó beépítésével jelentősen csökken a belépési magasság, ezért nem csak kényelmesebb, de biztonságosabb is lesz a fürdőkád használata.

"Óriási segítség azoknak,akik mozgásukban korlátozva vannak." B. Istvánné
"A beépítés gyorsan, zökkenőmentesen és elképesztő tisztasággal zajlott." K. Krisztina
"8 éve csináltattam meg! Az évszázad legjobb döntése volt!" F. Zsuzsanna
"Semmi kosz, por nem maradt utánuk." Z. György
"Tökéletes a vízzáró képessége, és megkönnyíti a tisztálkodást." G. János
"A szakember profin, udvariasan és gyorsan dolgozott." K. Kriszta

A fürdőkádba lépés nem probléma többé!

Vízzáró ajtót építünk meglévő fürdőkádjára, mellyel megkönnyítjük a kád használatát.
Néhány óra alatt beépítjük
10 év garanciával
TÜV-SÜD minősítés
Bárhol az országban

Segíthetünk továbblépni?

Adja le UDOOR fürdőkádajtó rendelését weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat hétköznap 8-17 óra között.
Krisztina, UDOOR ügyfélszolgálati munkatárs
Adja le UDOOR fürdőkádajtó rendelését weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat hétköznap 8-17 óra között.
András, UDOOR ügyfélszolgálati munkatárs
Adja le UDOOR fürdőkádajtó rendelését weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat hétköznap 8-17 óra között.
Adrienn, UDOOR ügyfélszolgálati munkatárs
Megrendelés06 1 5 333 111

Segíthetünk az első lépésben?

Adja le UDOOR fürdőkádajtó rendelését weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat hétköznap 8-17 óra között.
Krisztina, UDOOR ügyfélszolgálati munkatárs