Kedves Látogatónk! Telefonos ügyfélszolgálatunk 2024. január 2-tól lesz újra elérhető.
Online megrendelését weboldalunkon az ünnepek alatt is bármikor leadhatja. Kellemes Ünnepet kíván az UDOOR csapata!

Nehéz a fürdőkádba be- és onnan kiszállni? Meglévő fürdőkádjára ajtót építünk!
Ügyfélszolgálat: H-P: 8:00-17:00
Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll! Annak másolása, továbbpublikálása és sokszorosítása szigorúan tilos, szerzői jogokat sért és azonnali eljárást von maga után! UDOOR fürdőkádajtó. Minden jog fenntartva 2010-2022 Az UDOOR fürdőkádajtó iparjogvédelmi oltalom alatt áll.
Nehéz a fürdőkádba be- és onnan kiszállni? Meglévő fürdőkádjára ajtót építünk!
Ügyfélszolgálat: H-P: 8:00-17:00

Instant fürdőszoba átalakítás fürdőkádajtóval

Az otthon kialakítása hosszú, sőt, állandó folyamat. Hiszen ahogy változunk, úgy változnak az igényeink, ezáltal a környezetünk is.
Hasznosnak találta?
Ossza meg ismerőseivel!

Ma csak a legmerészebbek vágnak bele egy felújításba. Hiszen kinek vannak hetei, hónapjai arra, hogy egy félig lebontott fürdőben várja a szakembert. Ráadásul mire kiér, már megint emelkedett 15%-ot a csempe vagy a csaptelep ára. Így aztán luxussá válik az, aminek nem kellene annak lennie: hogy otthonunk, fürdőszobánk hozzánk alkalmazkodjon, ne pedig mi hozzá!

Fontos, hogy az otthonunk velünk változzon?

Az otthon kialakítása hosszú, sőt, állandó folyamat. Hiszen ahogy változunk, úgy változnak az igényeink, ezáltal a környezetünk is. Minden életszakaszban másra van szükségünk. Ez a folyamatos változás az otthon alkalmankénti átrendezésével, egy-egy bútorcsoport vándorlásával jár.

Változik a lakás, ház a gyerekek növekedésével is, hozzájuk is idomulunk. A kertből egyszer csak eltűnik a hinta, majd pedig a gyerekszoba veszíti el funkcióját, ideiglenes otthonná, majd végképp vendégszobává avanzsálódik. 

De nem csak ezekben a nagy léptékekben kell gondolkodnunk. Kisebb átalakítások is kellenek ahhoz, hogy az otthonunk maximálisan kiszolgáljon minket. Például ott a fürdőszoba, ahová a legtöbb családban fürdőkád kerül, főleg a kisgyermekek miatt. Majd idővel a felnőttek is felfedezik, hogy egy hosszú, lazító fürdő mennyivel jobb, mint egy gyors zuhanyzás. Segít elengedni a mindennapi stresszt.

Idősebb korban jönnek a problémák. Nehézkes lesz beszállni a kádba. Felmerül a zuhanykabin beépítése, kényszerből. Hiszen ebben a korban egy gyógynövényes reumafürdő csodát tud tenni, de a vérkeringésnek is jót tesz, ha olykor belemerülünk az illatos habokba. Azonban a kényszer nagy úr: kád ki, zuhanykabin be, az átalakítás pedig hosszú, drága és koszos. Rengeteg nyűggel jár, és ez tovább fokozza a csalódást, a lemondás keserűségét.

Ennek azonban nem kell így lennie! A megoldás a fürdőkádajtó beépítése!

Mit tud a fürdőkádajtó?

A fürdőszobai balesetek 37%-a a kádban vagy a kádba való beszálláskor történik. Ezek nagyrésze zúzódás, de törés is elő szokott fordulni. Vannak olyan évek, mikor akár 250.000 ilyen jellegű baleset történik. Mi a garancia arra, hogy nem velünk vagy szüleinkkel, nagyszüleinkkel történik meg?

Nagyon magas ma Magyarországon a gondozásra szoruló idősek aránya. Vannak, akiknek nincsenek nagy nehézségeik, nem fekvőbetegek, el tudják látni magukat, csak éppen a mozgás nehéz nekik. Minél több akadálya van a biztonságos mozgásnak, annál nagyobb az esélye annak, hogy a napi rutin során baleset történik. 

Fürdőkádajtó

Hogyan előzzük meg? Például fürdőkádajtóval! A fürdőkádajtó egy, a fürdőkád oldalára beépíthető ajtó, mely prémium anyagokból készül, esztétikailag sem rontja a fürdőszoba képét, és maximálisan biztonságos! Hosszú fejlesztés és sok tökéletesítés után jutottunk el ahhoz a termékhez, melyet beépítünk megrendelőinknek. A magas minőséget bizonyítja a 10 éves garancia is, amelyet adunk a termékhez! 

És még mit szeretünk benne? Hogy a beéptése egy, azaz egy munkanap! El lehet felejteni a hónapokig húzódó fúrást. vésést, burkolást. 

Mit tud tehát a fürdőkádajtó? Biztonságot nyújtani, mert ez a legfontosabb! Nem kell aggódnunk a nehezen mozgó szülők, nagyszülők miatt, mert biztonságos környezetet teremtettünk számukra!

Mit nem tud a fürdőkádajtó?

A fürdőkádajtó azt tudja, amiért életre hívták: biztonságos fürdőszobát, a mozgás megkönnyítését, a fürdés lehetőségének megőrzését. A fürdőkádajtó egyszerűbbé teheti a fürdést kisgyerekeknek is, ezáltal az egész család használhatja, beépítésével nem veszít értékéből az otthon, csak növekedni fog.

Mit nem tud? Egy teljes mértékben felügyeletre szoruló rokon ápolását nem válthatja ki, de még ilyenkor is megkönnyítheti a gondozást.A fürdőkádajtó nem old meg minden problémát, de egyet igen: megszünteti a fürdőkád használatának nehézségeit!

Fürdőkádátalakítás egy munkanap alatt!

Instant fürdőszoba átalakítás! Gondolná, hogy a kád megrendelése után egyetlen egy munkanap alatt használhatóvá és kényelmessé válik fürdőszobája? Reggel megérkeznek a szakemberek, este már  tiszta fürdő várja, beépített káddal! Nincs szükség bontásra, csempézésre. 

Manapság egyrészről hozzá vagyunk szokva a gyors eredményekhez, hiszen sokszor még az ételt is online rendeljük, vagy a bevásárlást is így intézzük, és 2 napon belül mindenünk megvan, amire szükségünk volt. Ezzel ellentétben az építkezések, átalakítások területén ellenkező tendencia uralkodik. Kiszámíthatatlan minden ilyen tevékenység mind időben, mind pénzben. Hiszen a legkisebb munkák is rengeteg időt és pénzt emésztenek fel. Szerencsére azonban ennek nem kell így lennie. A fürdőszoba biztonságossá tételét rövid idő alatt, kevés pénzből is megoldhatjuk. Az eredmény pedig hosszútávú!

Mert hogyan történik a folyamat? Felkeres minket, megrendeli a fürdőkádajtót, mi pedig a megbeszélt időpontban kimegyünk, és egy munkanapnyi idő alatt tökéletesen be is építjük Önnek! Hogy mi  történik abban a pár órában?  Miután megérkeztek a kollégáink, megvizsgálják a helyszínt. Megnézik a fürdőkád méretét, formáját, a kád anyagát, a fürdőszoba fontosabb jellemzőit. Az ott futó csöveket, és mindent, ami fontos lehet. 

Majd az egész fürdőszobát lefóliázzák, hogy a legkisebb porszemtől is megóvják az ön bútorait, szanitereit. Ezután nekilátnak a munkának, kivágják a kád oldalát, és beépítik az új, profi fürdőkádajtót. 

fürdőkádajtó beépítésének menete
Szakszerű és gyors beépítés

Este már tiszta fürdőszoba, átalakított kád várja

Képzelje el, hogy reggel még az átalakítást várta, felthetően izgatottan, esetleg gyanakodva. Megérkeztek szakembereink, akik rendkívül támogatóak, előzékenyek és segítőkészek voltak. Délután pedig egyszerűen felszedik a fóliát, kitakarítanak, udvariasan elköszönnek, Ön vagy épp a szülei, nagyszülei pedig már aznap este élvezhetik a fürdést az újonnan átalakított, kényelmes fürdőkádban.

Nem kellett átalakítani zuhanyzóvá a kádat, nem kellett lemondani a kellemes fürdésről, a kád mégis kényelmes, esztétikus és biztonságos maradt.

"Óriási segítség azoknak,akik mozgásukban korlátozva vannak." B. Istvánné
"A beépítés gyorsan, zökkenőmentesen és elképesztő tisztasággal zajlott." K. Krisztina
"8 éve csináltattam meg! Az évszázad legjobb döntése volt!" F. Zsuzsanna
"Semmi kosz, por nem maradt utánuk." Z. György
"Tökéletes a vízzáró képessége, és megkönnyíti a tisztálkodást." G. János
"A szakember profin, udvariasan és gyorsan dolgozott." K. Kriszta

A fürdőkádba lépés nem probléma többé!

Vízzáró ajtót építünk meglévő fürdőkádjára, mellyel megkönnyítjük a kád használatát.
Néhány óra alatt beépítjük
10 év garanciával
TÜV-SÜD minősítés
Bárhol az országban

Segíthetünk továbblépni?

Adja le UDOOR fürdőkádajtó rendelését weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat hétköznap 8-17 óra között.
Krisztina, UDOOR ügyfélszolgálati munkatárs
Adja le UDOOR fürdőkádajtó rendelését weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat hétköznap 8-17 óra között.
András, UDOOR ügyfélszolgálati munkatárs
Adja le UDOOR fürdőkádajtó rendelését weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat hétköznap 8-17 óra között.
Adrienn, UDOOR ügyfélszolgálati munkatárs
Megrendelés06 1 5 333 111

Segíthetünk az első lépésben?

Adja le UDOOR fürdőkádajtó rendelését weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat hétköznap 8-17 óra között.
Krisztina, UDOOR ügyfélszolgálati munkatárs