skip to Main Content
Nehéz a fürdőkádba be- és onnan kiszállni? Meglévő fürdőkádjára ajtót építünk! 06 1 5 333 111 H-P: 8:00-17:00
Megrendelés elküldése

A megrendelés menete

Amennyiben szeretne Ön is elégedett ügyfelünk lenni és szeretné újra élvezni a fürdőkád által nyújtotta előnyöket a UDOOR fürdőkádajtóval, úgy az alábbi módon teljesítjük a megrendelését. A gyártás és beépítés műszaki megfelelőségét az ÉMI-KERMI-TÜV intézet tanúsítja.

Kapcsolatfelvétel
1. Kapcsolattartási adatok felvétele.
2. A fürdőkáddal és fürdőszobával kapcsolatos technikai kérdések tisztázása.
3. A kivitelezés költségének meghatározása, írásos ajánlatban rögzítése, így nem tesszük ki Önt az építőparban gyakran ismert „váratlanul felmerülő” költségeknek.
4. Szükséges egyéb kiegészítő termékek körének meghatározása: ülőke, kapaszkodó, csúszásgátló bevonat
5. Időpont egyeztetés

Gyártás
Ez alkalommal meghatározzuk az ajtó nyitási irányát és a fürdőkád méreteit, mivel minden egyes fürdőkádajtót egyedileg gyártunk a legnagyobb gondossággal, garantálva ezáltal, hogy a lehető legkisebbet kelljen fellépnie a használat során.
A gyártást követően központi raktárunkba érkezik az Ön által rendelt fürdőkádajtó.

Beépítés
1. A beépítés napján, érkezéskor professzionálisan képzett és udvarias kollégáink tájékoztatják a munkavégzés menetéről. Egyeztetésre kerül az összes felmerülő kérdés.
2. Ezt követően előkészítjük a helyszínt a munkálatokra. A használati cikkeket kihelyezzük a fürdőszobából, takarófóliával borítjuk és védjük a fürdőszobában maradó tárgyakat.
3. A beépítés 6-10 munkaórát vesz igénybe. Ez idő alatt minden szükséges lépésről gondoskodunk, így Önnek semmi teendője nincsen. Igyekszünk zárt ajtó mögött dolgozni folyamatos levegőtisztítás mellett, hogy Önt minél kisebb kellemetlenség érje. Célunk a hibátlan munkavégzés, így az elsődleges szempont ügyfeleink elégedettsége és nem a munkavégzés gyorsasága.
4. A munkavégzés során keletkezett hulladékokat elszállítjuk, majd ezt követően klórmentes fertőtlenítőszerrel kitakarítva adjuk át a helyszínt. A használattal kapcsolatos tudnivalókat kollégáink részletesen elmagyarázzák és ezt követően adjuk át a számlát, használati útmutató és garancialevelet.

Back To Top