skip to Main Content
Nehéz a fürdőkádba be- és onnan kiszállni? Meglévő fürdőkádjára ajtót építünk! 06 1 5 333 111 H-P: 8:00-17:00

Amennyiben szeretné megrendelni az UDOOR fürdőkádajtót, kérjük töltse ki az űrlapot. Az űrlap kitöltése és elküldése után, kollégánk a megadott elérhetőségeinek valamelyikén felveszi Önnel a kapcsolatot!

  Fürdőkád pad 15.000 FtAKCIÓ: ABS biztonsági kapaszkodó, felszereléssel 0 FTFürdőkád felületének csúszásmentesítése 29.000 Ft


  Adatkezelési tájékoztató

  Az alábbiakban összefoglaltuk mi történik az üzenetküldés és a megrendelés után.

  1. Kapcsolatfelvétel

  1. Kapcsolattartási adatok felvétele.

  2. A fürdőkáddal és fürdőszobával kapcsolatos technikai kérdések tisztázása.

  3. A kivitelezés költségének meghatározása, írásos ajánlatban rögzítése, így nem tesszük ki Önt az építőiparban gyakran ismert „váratlanul felmerülő” költségeknek.

  4. Egyedi esetekben például amikor a fürdőkádnak nincsen előlapja, vagy vízvezeték, fűtéscső átkötése szükséges a kád falazatában, ezekkel a munkákkal kapcsolatban extra költségek jelentkezhetnek. Ezekről szintén előre tájékoztatjuk.

  5. Szükséges egyéb kiegészítő termékek körének meghatározása: ülőke, kapaszkodó, csúszásgátló bevonat

  6. Időpont egyeztetés

  2. Gyártás

  1. Ez alkalommal meghatározzuk az ajtó nyitási irányát és a fürdőkád méreteit, mivel minden egyes fürdőkádajtót egyedileg gyártunk a legnagyobb gondossággal, garantálva ezáltal, hogy a lehető legkisebbet kelljen fellépnie a használat során.

  2. A gyártást követően központi raktárunkba érkezik az Ön által rendelt fürdőkádajtó.

  3. Beépítés

  1. A beépítés napján, érkezéskor professzionálisan képzett és udvarias kollégáink tájékoztatják a munkavégzés menetéről. Egyeztetésre kerül az összes felmerülő kérdés.

  2. Ezt követően előkészítjük a helyszínt a munkálatokra. A használati cikkeket kihelyezzük a fürdőszobából, takarófóliával borítjuk és védjük a fürdőszobában maradó tárgyakat.

  3. A beépítés 6-10 munkaórát vesz igénybe. Ez idő alatt minden szükséges lépésről gondoskodunk, így Önnek semmi teendője nincsen. Igyekszünk zárt ajtó mögött dolgozni folyamatos levegőtisztítás mellett, hogy Önt minél kisebb kellemetlenség érje. Célunk a hibátlan munkavégzés, így az elsődleges szempont ügyfeleink elégedettsége és nem a munkavégzés gyorsasága.

  4. A munkavégzés során keletkezett hulladékokat elszállítjuk, majd ezt követően klórmentes fertőtlenítőszerrel kitakarítva adjuk át a helyszínt. A használattal kapcsolatos tudnivalókat kollégáink részletesen elmagyarázzák és ezt követően adjuk át a számlát, használati útmutató és garancialevelet.

  Back To Top