skip to Main Content
Nehéz a fürdőkádba be- és onnan kiszállni? Meglévő fürdőkádjára ajtót építünk! 06 1 5 333 111 H-P: 8:00-17:00

Nehéz a fürdőkádba be- és kiszállni? Meglévő fürdőkádjára ajtót építünk TUDJON MEG TÖBBET Egyszerűen nyissa ki a kádajtót Lépjen be- és ki biztonsággal A fellépési magasság drasztikusan lecsökken Megkönnyítjük a hétköznapokat

UDOOR fürdőkádajtó

Átalakítjuk meglévő fürdőkádját

A belépési magasság jelentősen lecsökken


A magas kádperem akadály és veszélyforrás, melynek átlépése különösen veszélyes. A nehézkes mozgás, bizonytalan közlekedőképesség, műtéti beavatkozás, betegség miatt nehéz lehet a fürdőkádba be- és onnan kiszállni.


A fürdőkádajtó speciális eljárásával nem szükséges kidobni a fürdőkádat, majd óriási költséggel, fáradtsággal és több hetes munkával zuhanyzóssá átalakítani.

Tekintse meg hogyan működik,
indítsa el a videót!

Miért válasszon minket?

1 nap alatt

Önnek nincsen semmi teendője. Másnap már újra használható a fürdőkád, a beépített kádajtóval kádban fürdésre és zuhanyzásra egyaránt.

Kadajto

Meglévő kádra

A fürdőkád anyaga lehet zománcozott öntöttvas, lemez vagy műanyag, szinte bármilyen körülmények között van megoldásunk.

5 év garanciával

A fürdőkádajtóra és a beépítésre 5 év garanciát vállalunk.

Koltseghatekony

Költségkímélő

Zuhanyzó kiépítése helyett költséghatékony megoldás. Kerülje el a teljes átalakítással járó nem várt költségeket.

Országosan

Az ország bármely pontján elvégezzük a fürdőkádajtó beépítését.

Tuv-logo-kadajto

TÜV minősítés

ÉMI-KERMI-TÜV intézet által tanúsítva. Az UDOOR fürdőkádajtó minőségi és biztonságtechnikai tanúsítvánnyal rendelkezik.

Felfordulás és idegeskedés nélkül

Felejtse el a teljes fürdőszoba átalakításával járó problémákat!

Professzionális csapatunknak köszönhetően nem kell bajlódnia a fürdőszoba teljes átalakításával. Nem szükséges anyagbeszerzéssel, több hetes utánajárással megtalálni a megfelelő megoldást. Kerülje el a zuhanyzó kiépítésével járó fáradtságot, több hetes felfordulást, nem várt költségeket és kockázatot.

100%-os vízzárás

A speciális többszörös vízzárási eljárásnak köszönhetően nem kell tartania attól, hogy kifolyik a víz. A fürdőkádajtó befelé nyílik minden esetben, így a nyitásból eredő véletlenszerű “elárasztás” fizikailag kizárt. Társasház estén szomszédjai számára is teljes körű biztonságot nyújtunk.

Profi szakemberek

Csapatunk tagjai hosszú időn keresztül bizonyított szakemberek. Szigorú erkölcsi és szakmai szempontok alapján válogattuk ki kollégáinkat, akik legjobb tudásuk szerint empátiával és odafigyeléssel végzik munkájukat.

Előzze meg a balesetet

Gondoljon a jövőre és előzze meg a bajt. A balesettel járó kórházi és ápolási költségek sokszorosát teszik ki az akadálymentesítés költségének.

Kosz és törmelék nem marad

A munkavégzés során folyamatosan elszívjuk a keletkező port és a munka végén tisztán adjuk át a környezetet.

Előleg és kockázat nélkül

Előleget nem kérünk és nem fogadunk el a munkavégzés előtt. Fizessen az elvégzett munka után, ezzel biztonságban tudhatja magát. Nálunk az előleg a kölcsönös bizalom.

Hazai termék

Az UDOOR fürdőkádajtó eljárását két hazai kreatív és innovatív szakember találta ki. Gyártását és telepítését 100%-ban hazai munkaerővel végezzük a legnagyobb odafigyeléssel.

Referenciatár
Rólunk írták

Kedves mindenki, akik a fürdőkádajtókkal foglalatoskodnak! Szeretném megköszönni a kedves, odafigyelő és gyors segítséget! Nekem nagy könnyebbség a gerincműtétig, és azután is az lesz. Az ovis kisgyerekeimnek pedig új kedvenc foglalatossága, hogy mindenkinek megmutatják, naponta többször ki-be mászkálnak rajta. A harc azért megy, ki mehet elsőként fürödni. Nem kell őket…Folytatás

Sz. Katinka

Mivel eddig Önökkel voltam kapcsolatban, így Önöknek szeretném kifejezni köszönetemet László kollégájuk szakszerű, udvarias és mindenben segítőkész munkájáért, amivel ma megörvendeztettek bennünket. A Cég igazi profi tevékenységet folytat, mind az előkészületek, mind a tájékoztatás, mind pedig a kivitelezés területén. Köszönjük Járosi úr mindenre kiterjedő előzetes tájékoztatását, Stumpf Ernőné részéről a…Folytatás

L. Vera és József

Szeretném megköszönni tökéletes , I. osztályú munkájukat!!! Édesanyám el volt ragattatva kollégájuktól. Precízségétől, kedvességétől és hogy mindent teljesen tisztán hagyott ott! Még egyszer hálás köszönetem Önnek és kollégájának! Bármikor nagy örömmel és elégedetséggel fogjuk Önöket ajánlani!

S. Lászlóné, P. S. Gyöngyvér

Tisztelt Stumpf Ernő, Stumpf Ernőné, Stumpf Balázs! Az INNOVAWERT KFT. Vezetése! A véletlen hozta az információt, ahogy Önökhöz eljutottam. Szemműtétem alkalmával az egyik kecskeméti szobatársam észrevette, nagyon nehezen mozgok. A beszélgetés során mondtam el, hogy gerincműtétem volt néhány hónappal ezelőtt, és azóta milyen kellemetlenségekkel élek együtt! Így került szóba a…Folytatás

B-né Anikó

Ugye, a puding próbája..... Hát,jól sikerült! Köszönöm mégegyszer a közreműködésüket a fürdőkád ajtó beszerelésével kapcsolatosan. Nagyon örültünk neki, hiszen lényegesen megkönnyitette a mindennapi fürdési lehetőségünket,életvitelünket. Ezuton is szeretném megköszönni a munkatársuk preciz,korrekt munkáját,valamint segitségét praktikus észrevételét a részletek eldöntésében. Üdvözlettel, szép estét kivánva

K. Zsuzsa

Megrendelésünk alapján november 30-án – cégük képviseletében megjelent és a munkát elvégző – András kollégájuk nagyszerű munkát végzett. Időben reggel megjelent, rendben és nagy tisztasággal hátrahagyva a terepet, délután a fürdőszobát átadta: mind szóbeli magyarázattal, mind írásos anyaggal és számlával megkaptuk az intenciót a kád használatával kapcsolatban. A munkadíjat kifizettük. Ma…Folytatás

dr. Cs. Gábor
Miért választották ügyfeleink a UDOOR-t?

KÉRDEZZEN

Tegye meg az első lépést, segítünk

Állunk szíves rendelkezésére telefonos ügyfélszolgálatunkon vagy tegye fel kérdését írásban.
Telefon: 06 1 5 333 111       E-mail: info@udoor.hu

Szeretne többet megtudni?

Tanácsra van szüksége?

Back To Top