skip to Main Content
Nehéz a fürdőkádba be- és onnan kiszállni? Meglévő fürdőkádjára ajtót építünk! 06 1 5 333 111 H-P: 8:00-17:00
Fürdőkádajtó Beépítés

Fürdőkádajtó kisokos: minden, amit tudni szeretne a Udoor-ról! 2. rész

Mit kell tudni a Udoor-ról? Kisokosunk minden kérdésre választ ad. Hogyan történik a beépítés, mire kell számítani? Milyen fürdőszobában lehet megvalósítani a fürdőkádajtós megoldást? Nézzük a fürdőkádajtó kisokos második részét!

Az előző részből megtudhatták, hogy mi is pontosan a fürdőkádajtó: egy prémium anyagokból készült, vízszigetelő ajtó, melyet a fürdőkád oldalán helyezünk el, hogy könnyebben lehessen ki-be közlekednie annak, akinek ez nehézséget okoz. A kád továbbra is fürdákádként funkcionál majd. A bejegyzésből azt is megtudhatta, hogy milyen anyagú, formájú és kivitelezésű kádakba lehet ilyen ajtót beépíteni. Most nézzük, hogyan zajlik maga a beépítés, mit kell tudni róla? 

Hogyan történik a Udoor beépítése? Mennyi idő?

A beépítéstől nem kell tartani, mindössze egy munkanapot vesz igénybe. Kollégáink igyekeznek a lehető legnagyobb precizitással, pontossággal valamint tisztasággal elvégezni a feladatot. A helyszínre érkezéskor először feltérképezik a terepet. Megnézik a fürdőszoba adottságait, a fürdőkád kialakítását. A fürdőkád környékén futó csöveket, a kád elhelyezkedését, hogy eldöntse, hogy pontosan hol legyen az ajtó, melyik irányba nyíljon. Az ajtó mindenképpen befelé nyílik, de befelé jobbra és balra is nyílhat. 

A következő lépésben a munkaterület környékén fóliákat helyezünk el, hogy minél jobban megvédjük a fürdőszoba szanitereit, bútorait és burkolatát a felszálló finom portól. A fürdőszobában úgy fogunk dolgozni, hogy teljesen bezárkózunk, hogy a lakás többi részét se érintsék e keletkező szennyeződések.

Mivel filozófiánkhoz hozzátartozik az ügyfélközpontúság, az empátia is, hogy minél elégedettebbek legyenek a megrendelőink. Ezért például társasházak esetében az okozott zajok miatt általában még egy tájékoztatót is ki szoktunk  függeszteni a lépcsőházban, hogy ne érje semmilyen kellemetlenség az ügyfelünket az általunk okozott zaj miatt. A munka egy része ugyanis zajjal jár, hiszen a kádfalból vágnunk kell, majd ezután építjük be a fürdőkádajtót. 

Miután megtörtént a felmérés, majd a munka elvégzése, kollégáink eltávolítják a fürdőszoba tisztaságának megőrzésére használt fóliát, majd pedig szépen kitakarítanak. Ezt az általunk kapott visszajelzések is bizonyítják, melyeket névvel honlapunkon olvashatnak:

 

Precíz, pontos munkát végeztek, teljesen rendbe rakva a  fürdőszobát. Köszönjük mégegyszer! Mindenkinek ajánlom akinek szüksége van rá, de a legjobb megelőzni a bajt

Egy másik, kedves visszajelzés:

Több éve van, remek találmány. Munka után minden tisztán átadva, köszönet.

Miután munkatársaink levonultak a terepről, a fürdőszoba újra rendelkezésre áll, szépen, tisztán. Azonban a rögzítési idő miatt a kád használatára 24 órát kell várni. Ez azonban sokkal kisebb kellemetlenség, mint amivel egy teljes fürdőszobafelújítás járna. 

udoor
Kedvesség, szakértelem

Fog-e sérülni a kád vagy a csempe a Udoor beépítésekor?

Az Udoor beépítése során a kád és a csempe karcolását, a csempék lepattanását, és minden ehhez hasonló balesetet maximálisan igyekszünk elkerülni. Nagyon körültekintően járunk el. Több rétegben védjük ugyanis a csempeburkolatot, valamint a kád felületét is.

A kád zománcozásának védelme érdekében külön speciális eljárást fejlesztettünk ki, melynek köszönhetően egy ép kád, ép zománcozás esetében nem kell tartani a zománc lepattanásától, karcolódásától. Természetesen a  fürdőkád stabilitása is megmarad, az ajtó kivágása után is, mivel erre egy speciális beépítési eljárásnak köszönhetően.

Mi a helyzet a vízvezetékekkel, egyéb csövekkel?

Van, amikor a fürdőkád falazata mögött vízvezetékcső, vagy épp fűtőcső található. Szerencsére ebben az esetben sem kell aggódni, mert ilyen esetben az általunk kiküldött szakember kolléga azonnal profin felméri a helyzetet. Amennyiben úgy dönt, hogy minden kockázat nélkül megvalósítható ebben az esetben is a fürdőkádajtó beépítése, rögtön átszereli a csöveket.

A vízvezetékcsövek átépítése, átszerelése a fürdőkádajtó beépítésének időpontjában zajlik. A horgonyzott acélcsőtől a PVC csövekig mindenféle vízelvezető csövet át tudnak szerelni kollégáink, méghozzá a falazat eltávolítása, azaz különösebb bontás nélkül teszik ezt.  Vannak azonban olyan esetek, amikor a fűtéscső átalakítására vagy teljes kiiktatására van szükség, és nem ismerjük a csövek futásának pontos helyét, körülményeit. Ilyen esetben kooperálni kell például egy társasház esetében annak gondnokával, műszaki szakembereivel. 

A fürdőkádajtó beépítése során tehát próbálunk a lehető legrugalmasabban alkalmazkodni a körülményekhez, ehhez pedig a váratlan helyzetek kezelése maximálisan hozzátartozik. 

A Udoor fürdőkádajtó beépítése új fürdőkád esetén

Sokan nem feltétlenül meglévő fürdőkádjukhoz kérik a fürdőkádajtót, hanem úgy döntenek, hogy a fürdőszoba átalakításával hangolják össze ezt az újítást. Ezért, hogy ügyfeleinknek ezzel is megkönnyíthessük a helyzetét, vállaljuk a Udoor kádajtóval egy időben magának a fürdőkádnak a beépítését is. Profi szakembereink ugyanis szakszerűen, igényesen be tudnak építeni szinte bármilyen fürdőkádat. 

A fürdőkád kiválasztásához pedig az alábbi kisokossal igyekszünk hozzájárulni. 

Ha új fürdőkád beépítésén gondolkodik úgy megoldást biztosítunk az új kád szakszerű beépítésére, melyet fürdőkádajtóval látunk el. Ezzel együtt jár a régi fürdőkád kibontása és eltávolítása, elszállítása is.

Ezért bátran valljuk, hogy komplett szolgáltatást végzünk, az ügyfelek igényeihez igazodva. Kérjük azonban, hogy minden ehhez hasonló speciális igényt jelezzenek előre ügyfélszolgálatunkon, vagy a kádajtó megrendelése során, hogy minél felkészültebben tudjunk megérkezni a helyszínre. 

Mi történik, ha újrafényezte a fürdőkádat?

Amennyiben szeretné újrafényeztetni fürdőkádját, érdemes azt minél hamarabb véghezvinnie, még a kádajtó beépítése előtt. Fontos, hogy csakis igényes és megbízható szakemberrel végeztesse el ezt a munkát, a magas minőség érdekében. Mi a fényezést meg tudjuk védeni a fürdőkádajtó beszerelésekor, az azonban fontos, hogy csak akkor, ha jó minőségű munkáról van szó.

udoor
A fürdőkádajtó beépítve

Milyen érveink vannak tehát a Udoor kádajtó mellett?

Összefoglalva lássuk a legfőbb előnyöket, amelyek a fürdőkádajtó mellett szólnak. Ezeket a szempontokat érdemes mérlegre tennie, amennyiben szüksége van arra, hogy könnyebben tudjon mozogni a fürdőszobában.

Nem kell lemondani a fürdőkádról

Az egyik legnagyobb előny, hogy nem kell lemondania a fürdőkád használatáról, magáról a fürdésről, hiszen a fürdőkádajtó lényege az, hogy továbbra is tudja fürdésre, vagy akár zuhanyzásra használni a fürdőkádat, úgy, hogy könnyebben száll ki- és be. A fürdőkád nagyban megnöveli a mindennapi komfortot, emellett a fürdésnek sok kedvező hatása van. Például a különbőző gyógynövényes, vagy tengeri sós fürdők sok egészségi problémán javíthatnak. 

Kedvező költségek

Ahogy az előző részben már kifejtettük, a fürdőkádajtó beszerelésének sokkal kedvezőbb az ára, mint más átalakításnak. Nem kell hozzá bontás, újraburkolás, kádcsere. 

Profi alapanyagok

Az általunk felhasznált anyagoknak köszönhetően a fürdőkádajtó nem ereszt, kiváló vízszigetelő rétegének köszönhetően azok a megrendelőink, akik már 10 éve használják, jelezték számunkra, hogy még mindig 100%-osan szigeteli a vizet. Emellett nem színeződik el, nem deformálódik a kádajtó.

Igényes megjelenés

A precizitással, tudatossággal tervezett fürdőkádajtó megjelenése esztétikus, nem emlékeztet gyógyászati segédeszközre. Ezért bármilyen divatos fürdőszobában jól mutat, nem rontja az összhatást, a megjelenést.

Értéknövelő befektetés még akár kiadó ingatlanba is

Funkciójának és esztétikai megjelenésének köszönhetően nyugodtan beépíthető bármilyen ingatlan fürdőszobájába. Kiváló befektetés, hiszen plusz funkciót ad a fürdőszobához, anélkül, hogy zavaró lenne. Hiszen egy kiadó lakás esetében kisgyermekes szülőknek, esetleg állattartó gazdiknak, és persze idősebbeknek is kifejezetten jól jöhet.

10 év garanciát nyújtunk

A 10 év garancia magáért beszél. Válasszon bátran minket! Amennyiben kérdése van, keresse meg ügyfélszolgálatunkat!

 

Back To Top