skip to Main Content
Nehéz a fürdőkádba be- és onnan kiszállni? Meglévő fürdőkádjára ajtót építünk! 06 1 5 333 111 H-P: 8:00-17:00

Alternatív vizsgálati és kezelési módszerek Parkinson-kór esetén

A Parkinson-kór a nem akaratlagos mozgászavarok egyik leggyakoribb betegsége. Az orvostudomány jelen állása szerint a Parkinson-kór nem gyógyítható, viszont korszerú, az áktuális állapothoz igazított gyógyszeres kezelés és – amennyiben szükséges és javasolt – a sebészi kezelés egyes tünetek látványos javulását, vagy esetenként megszűnését eredményezhetik, ezáltal a panaszok csökkennek és jelentős mértékben javulhat az érintett élethelyzete.

A Parkinson-kór diagnózis megállapítása ugyanakkor nem egyszerű feladat. Sok korszerű vizsgálati módszer van birtokunkban, ennek ellenére nem mindig alakítható ki egyértelmű vélemény a diagnózissal kapcsolatban. Néha csak a több éves követés alapján állapítható meg biztonsággal a diagnózis.

Dr. Valálik István PhD, főorvos, címzetes egyetemi docens és a Neuromed csapata az országban egyedülálló, saját fejlesztésű diagnosztikai eljárásaival tud segíteni a megfelelő diagnózis és kezelési terv felállításában.

Magas szintű szaktudással az alábbi területeken nyújtanak segítséget: idegsebészeti szakvizsgálat, porckorongsérv, agydaganat, vízfejűség, remegés vizsgálata – tremorometria, műszeres mozgáselemzés disztónia miatt is. Agyi pacemaker műtéti elbírálása, gondozása, neuropacemaker beállítás. Gyógytorna, fizikoterápia, transzkraniális egyenáram stimuláció.

További információk: https://parkinson.hu

Back To Top